TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Conceperea, managementul şi auditul performanţei proiectelor de investiţii

Maricica Stoica
Colecții/Serii: Oeconomica
Deşi se ştie că managementul este doar un proces necesar în desăvârşirea cu succes al unui proiect, tratarea doar a managementului...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-115-938-6
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Conceperea, managementul şi auditul performanţei proiectelor de investiţii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Deşi se ştie că managementul este doar un proces necesar în desăvârşirea cu succes al unui proiect, tratarea doar a managementului fără a da atenţia cuvenită conceperii şi auditului proiectelor este lipsită de sens.

În plus, managerul de proiect trebuie să se comporte ca ,,un dirijor al unei simfonii unice de fiecare dată” - dacă nu simte partitura, nu cunoaşte instrumentele şi instrumentiştii care îi dau viaţa, totul v-a fi un fals, un chici. Pentru a avea succes, are nevoie însă de un bagaj substanţial de cunoştinţe multidisciplinare care să-i permită o abordare interdisciplinară şi care, trebuie să-i trezească talentul şi responsabilitatea.

Cartea este structurata in unsprezece capitole şi tratează problematica ştiinţifico-metodologică a conceperii şi auditului proiectelor de investiţii în active corporale, într-o abordare sistemică, interdisciplină şi managementul proiectelor pe tot fluxul logic şi raţional al conceperii, proiectării şi implementări, ţinând cont de legislaţia naţională şi europeană.

Autor: Maricica Stoica
Data apariției: octombrie 2011
Editura: C.H. Beck
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
sistem, interdisciplinar, talent, legislaţie

Opinia cititorilor