TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Reguli de bază pentru antreprenori. 100 de lucruri pe care trebuie să le știi și să le faci pentru a-ți pune ideile în practică

Jonathan Yates
Colecții/Serii: Start
Reguli de bază pentru antreprenori a fost scrisă pornind de la înţelegerea faptului că antreprenorii îşi doresc să găsească...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-92148-2-4
Dimensiuni: 13x11 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Reguli de bază pentru antreprenori. 100 de lucruri pe care trebuie să le știi și să le faci pentru a-ți pune ideile în practică

MAI MULTE DESPRE CARTE

Reguli de bază pentru antreprenori a fost scrisă pornind de la înţelegerea faptului că antreprenorii îşi doresc să găsească rapid idei noi şi valoroase.
Citeşte şi digeră informaţiile de aici atunci când ai puţin timp liber, eşti cu mintea limpede şi receptiv la gândirea inovatoare. Fiecare pagină va acţiona ca o sugestie pentru alte întrebări. Asociază aceste întrebări cu ideile tale de afaceri şi cu situaţia în care te afli, apoi răspunde la ele în amănunt înainte de a trece mai departe.
Relaxează-te şi studiază câte o singură pagină o dată, gândindu-te la ce înseamnă acel concept şi ce legătură are cu tine şi cu ideile tale de afaceri. Fii deschis la a-ţi schimba percepţia despre lumea din jurul tău, cu scopul de a spori probabilitatea de succes a afacerii pe care vrei s-o faci.
Copiază un citat sau o idee din carte şi afişează-le la vedere o săptămână-două. Vei avea atunci ocazia să revii asupra unei idei care te-a incitat şi să te gândeşti la consecinţele diferitelor acţiuni pe care le-ai putea întreprinde acum.


Acesta este un manual de idei, nu o broşură cu instrucţiuni. Depinde de tine cum interpretezi mesajele şi cum le raportezi la experienţele personale, astfel încât să poţi pune în practică noi strategii de succes.

Autor: Jonathan Yates
Traducător: Dana Zămoşteanu
Data apariției: noiembrie 2011
Editura: Bizzkit
Titlu original: All-Time Essentials for Entrepreneurs. 100 Things to Know and Do to Make Your Idea Happen
Pagini: 234
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
economie, afaceri, antreprenoriat, management, dezvoltare profesională, concept, strategie

Opinii Editoriale

Peter Jones, om de afaceri și suporter al emisiunii Dragon’s Den
„Nu va dura mult până când va fi urmat de oameni loiali.”
Mike Clare, fondator al Dream Beds PLC
„Jonathan este una dintre acele rare persoane dotate cu o mare agerime în afaceri şi, totodată, cu perspicacitate antreprenorială. Dorinţa lui de a reuşi este molipsitoare.”
Greg Smallwood, investitor
„Jon este pur şi simplu cel mai motivat, mai hotărât şi mai încrezător în sine întreprinzător pe care l-am cunoscut vreodată. Nu va accepta niciodată ideea că scopul său este de neatins.”

Opinia cititorilor