TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Excelența în afaceri CV-JIC-EXCENA-19-P-001
Vezi
galerie

Excelența în afaceri

de Jim Collins

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #261857

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
De ce anumite companii reușesc saltul de la bun la excelent, iar altele nu?
 

Descriere produs

Excelența în afaceri, de Jim Collins, este o carte perenă, temele abordate în ea ajungând subiecte de studiu în cadrul programelor MBA. Este una dintre acele scrieri pe care managerii companiilor le citesc și le recitesc mereu, în ciuda trecerii timpului. Toate ideile prezentate reprezintă concluziile unei cercetări minuțioase, care a durat cinci ani, a peste 1400 de companii incluse în clasamentul Fortune 500. Acestea dezvăluie elementele-cheie ale construirii unei afaceri de succes, descriind modul în care doar 11 companii au reușit, de-a lungul timpului, să îndeplinească criteriile excelenței în afaceri.


În anul publicării, Excelența în afaceri a fost desemnată de BusinessWeek printre primele zece lucrări de afaceri din SUA. Apoi, s-a menținut mulți ani în topul celor mai bine vândute cărți de nonficțiune, realizat de New York Times, care nota: „În locul unor formule magice, Collins oferă un cadru concret pentru a înțelege de ce reușesc și de ce eșuează organizațiile. Având în vedere faptul că orice firmă are specificul său, valoarea cărților lui Collins nu e dată neapărat de răspunsurile identificate, cât de între­bările pe care le ridică – genul de întrebări pe care ar trebui să și le pună orice companie și orice manager.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jim Collins

Traducător: Eugen Damian

Data apariției: aprilie 2019

Titlu original: Good to Great

ISBN: 978-606-44-0033-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: succes

 

Opinii editoriale

Jim Collins este, probabil, cel mai citit autor de literatură economică din lume.

The Economist

Orice lider are multe de învățat din această carte, mai ales dacă ținem cont de faptul că doar 11 companii din 1 435 au reușit să se transforme din bune în excelente.

Publishers Weekly
Jim Collins
Jim Collins
Autor

Jim Collins este expert în evoluţia companiilor excelente durabile şi mentor pen...

vezi autor