TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Clienți forever! AM-DCJ-CFLCSC-06-N-001
Vezi
galerie

Clienți forever!

de Doug Carter, Jenni Green

Id: #228682

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Lasă clienții să-ți construiască afacerea
 

Descriere produs

Există o veche zicală care zice: Nu contează ceea ce faci, ci pe cine cunoști. Principiile Clienți Forever! te vor ajuta să înțelegi că nu contează pe cine cunoști, ci de către cine ești cunoscut. Și cine ești cu adevărat. Imaginează-ți cum ar fi viața ta dacă toți clienții te-ar adora. Cum te-ai simți și cum s-ar schimba afacerile tale dacă toți clienții tăi ar radia de bucurie la gândul unei întâlniri? Cum ar fi să povestească entuziaști despre tine prietenilor și rudelor? Și mai imaginează-ți că și tu, la rândul tău, îți adori clienții și ai încredere că ei vor lua hotărâri în favoarea ta. Nu numai că ați semna contracte reciproc avantajoase, dar relațiile de afaceri ar constitui pentru tine o viață împlinită.


Cartea scrisă de Doug Carter, trainer și profesionist în domeniul vânzărilor de mai bine de 25 de ani, reinventează conceptul de client și relația pe care trebuie să o construiești cu acesta. Nu vei afla numai cum să câștigi clienți și cum să-i păstrezi pentru totdeauna, dar și cum să valorifici aspectele care îți plac la acești oameni și la relația ta cu ei. Vei fi surprins să constați că, inevitabil, cu cât știi mai bine ceea ce vrei, cu atât crește posibilitatea ca acel lucru să ți se întâmple.


Fie că ești profesionist în domeniul vânzărilor sau că ți-ai construit deja o afacere pe cont propriu și ești mereu în căutare de clienți, vei învăța să fii tu însuți, având încredere deplină în tine și în el, pentru ca și clientul să se poarte la fel.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Doug Carter, Jenni Green

Traducător: Dorina Oprea

Data apariției: 2006

Titlu original: Clients Forever: How Your Clients Can Build Your Business for You

ISBN: 9789737780546

Copertă: Paperback

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea

Teme: succes