TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Profit bun. Cum un plus de valoare pentru ceilalți a dus la crearea uneia dintre cele mai de succes companii din lume
Profit bun. Cum un plus de valoare pentru ceilalți a dus la crearea uneia dintre cele mai de succes companii din lume
Vezi
galerie

Profit bun. Cum un plus de valoare pentru ceilalți a dus la crearea uneia dintre cele mai de succes companii din lume

de Charles G. Koch

Id: #375854

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Profit bun: Cum un plus de valoare pentru ceilalți a dus la crearea uneia dintre cele mai de succes companii din lume / Good Profit: How Creating Value for Others Built One of the World's Most Successful Companies de Charles G. Koch este cartea pe care o vor citi cu interes toți cei care conduc sau dețin un business. Asta pentru că autorul și totodată CEO-ul corporației Koch Industries - evaluată la 100 de miliarde de dolari -, își povestește propria experiență în lumea business-ului, având capacitatea de a inspira noua generație de manageri și antreprenori să își conducă afacerile spre succes cu ajutorul sistemului revoluționar de management intitulat Market-Based Management® (MBM). „Profit bun” este pe scurt despre cum să aplici filosofia câștigului reciproc în compania ta, despre necesitatea de a inova permanent în cadrul unei afaceri, și mai ales, despre a oferi valoare clienților prin toate acțiunile pe care le întreprinzi.

Profit bun, nu se referă așadar la prosperitatea corporațiilor sau la alte modalități de a profita de oameni, ci la contribuția adusă societății de către organizația ta. Asta pentru că tipul de management practicat de Charles Koch se numește Market-Based Management® (MBM) – un tip de management care aplică mentalitatea câștigului reciproc. MBM a făcut posibilă transformarea corporației Koch, evaluată în 1961 la 21 de milioane de dolari, într-una evaluată la 100 de miliarde de dolari în 2014. Acesta este și motivul pentru care cartea de față îți prezintă detaliat acest sistem de management, reprezentând totodată și un îndrumar privind modalitatea de aplicare a sistemului MBM în organizația ta.

Prin urmare, Profit bun îi va fi de folos fiecărui individ și fiecărei organizații cu principii care se străduiește să creeze valoare pe termen lung, indiferent de domeniul, profesia sau piața căreia i se adresează.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Charles G. Koch

Data apariției: iulie 2021

ISBN: 9786069137659

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 362

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon