TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Drumul către libertatea financiară. Primul tău milion în şapte ani AI-BOS-DCLFPT-20-N-001
Drumul către libertatea financiară. Primul tău milion în şapte ani
Vezi
galerie

Drumul către libertatea financiară. Primul tău milion în şapte ani

de Bodo Schäfer

Id: #323400

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Drumul către libertatea financiară de Bodo Schäfer este în primul rând o carte de educație financiară și în al doilea rând un ghid pentru a deveni milionar, sau, cel puțin mai bogat decât ești în momentul de față. Asta pentru că ideea de bază pe care o susține autorul în această carte este faptul că, oricine poate deveni bogat, cu condiția de a avea și de a pune în aplicare câteva noțiuni elementare de educație financiară. Așadar, te invit să urmezi sfaturile autorului, transformându-ți viața într-o capodoperă și făcând bani, căci, potrivit lui Schäfer „banii te fac fericit”!

Asta pentru că:

•Când ai bani îi faci și pe alții fericiți donând;

•Dacă ai bani ai sentimentul că ești protejat și în siguranță;

•Banii fac posibil ca tu să trăiești în libertate. Poți face ceea ce îți place să faci, ceea ce îți reflectă talentele și este folositor pentru alții;

•Cu bani poți încuraja abilitățile tale și pe cele ale altor oameni;

•Te poți concentra la cele mai importante lucruri din viață;

•Banii vor scoate la iveală ce e bun din tine și îți vor întări ideile;

•Banii îți fac viața mai interesantă și mai bogată în varietate. Trăiești unde îți place și îi cunoști pe oamenii pe care îți dorești să îi cunoști; Banii înseamnă putere și cu ei ai mai multe posibilități să ai o influență bună  și să îi încurajezi pe alții;

•Când ai bani, poți să te înconjori mai ușor de oameni care nu se mulțumesc cu mai puțin decât ar putea avea.”

Cartea de față începe cu un test, pe care autorul îți recomandă să îl faci înainte de a merge mai departe. Testul este o analiză la rece a situației tale financiare. Mai mult ca sigur că te vei simți și tu dezamăgit de situația ta financiară actuală și vei dori să faci mai mult pentru a avea mai mult.

„Oamenii care lucrează toată ziua nu vor avea timp niciodată să facă bani.”

Bodo Schäfer este de părere că școlile din zilele noastre ar trebui să ne învețe lucruri mai practice în loc de poveștile învechite despre William Cuceritorul care l-a învins pe Harold în bătălia de la Hastings, în 1066. Din păcate, nici în școală și nici acasă nu ne învață nimeni cum să devenim bogați, în ciuda faptului că, în foarte mulți dintre noi există această dorință.

„Această scenă din spital m-a inspirat să devin bogat și atunci am decis că voi fi milionar până la vârsta de 30 de ani.”

Schäfer își spune în carte propria poveste despre bogăție, care începe în jurul vârstei de șase ani. Atunci, ascultând persoanele defavorizate care veneau să-l viziteze pe tatăl său (fost avocat) în spital și înțelegând astfel destul de bine ce înseamnă să fii sărac, a hotărât să devină bogat. Să devină bogat fără să facă prea mult efort pentru asta. Însă mai târziu s-a dovedit că lucrurile nu erau chiar atât de simple… 

„Banii au doar importanța pe care le-o atribuim. Iar când ai probleme financiare, devin mult prea importanți.”

Înainte de a porni la drum, Schäfer te atenționează că „instrumentele” de care vei avea nevoie pentru a reuși sunt optimismul și încrederea în sine, pentru că:

„O persoană fără încredere în sine nu face nimic, nu are nimic și nu este nimic.”

Mama lui Schäfer a devenit religioasă după moartea tatălui său, fiind de părere că „e mai ușor pentru o cămilă să intre prin urechea acului decât pentru un om bogat să intre în împărăția lui Dumnezeu.” Influențat de această mentalitate, autorul își dorea să fie bun, dar în concepția lui bun însemna totodată și sărac. Pe de altă parte, voia să fie bogat, pentru că disprețuia sărăcia. În final… a ales să devină bogat. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bodo Schäfer

Data apariției: decembrie 2020

Titlu original: The Road to Financial Freedom

ISBN: 9786069137048

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

 

Opinii editoriale

„Dacă ar fi să mă gândesc la persoana pe care o respect cel mai mult pentru realizările sale și pentru ceea ce face, această persoană ar fi Bodo Schäfer. Oferă oamenilor oportunitatea de a-și clădi propria bunăstare și, de aceea, este considerat antrenorul financiar numărul unu al Europei.”

Edgar K. Geoffroy, consultant de business, autor

„Cu ajutorul cunoștințelor obținute de la Bodo Schäfer am crescut vânzările de zece ori transformându-mă într-un expert al lumii online. Datorez libertatea mea financiară unui singur om: antrenorului și prietenului meu, Bodo Schafer.” 

Prof. Dr. Oliver Pott, Internet-marketer

„Bodo Schäfer a creat un sistem funcțional care mă inspiră. Trebuie să spun că îi sunt recunoscător pentru asta. Dacă aș fi avut acest sistem la începutul carierei mele profesionale, probabil că aș fi fost mult mai bun în tot ceea ce fac. M-am întâlnit de câteva ori cu Bodo Schäfer și de fiecare dată am simțit că omul acesta e campionul chestiunilor financiare.”

Prof. Dr. Jörg Knoblauch, consultant business, autor
Bodo Schäfer
Bodo Schäfer
Autor

Bodo Schäfer este un autor și coach de origine germană care a dorit să își împăr...

vezi autor