TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Know-how. 8 abilităţi care-i diferenţiază pe liderii de succes AL-RAC-K8ACDP-08-P-001
Know-how. 8 abilităţi care-i diferenţiază pe liderii de succes
Vezi
galerie

Know-how. 8 abilităţi care-i diferenţiază pe liderii de succes

de Ram Charan

Id: #211470

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Strălucita, extrem de practica si cuprinzatoare, de o intelepciune aproape profetica, lucrarea este elaborata in urma studiilor de o viată ale lui Ram Charan, care a avut acces in culisele multora dintre cele mai mari corporatii din lume. Este un adevarat manual de leadership.
Know-How defineste in detaliu factorii ce influenteaza performanta si ofera managerilor o arma competitiva, indiferent de piata pe care acesti actioneaza. Este cartea liderilor noii generatii. Daca vreti sa va imbunatatiti afacerea, pe dumneavoastra insiva si lumea in care traiti, folositi aceasta carte ca pe un ghid. Cartea este bazata pe talentul si pe intelepciunea multor oameni, de la care autorul a invatat si pe care i-a observat de-a lungul carierei sale de peste 35 de ani, fiind acum unul dintre cei mai bine pregatiti experti in domeniul conducerii corporatiilor.
Cartea se adreseaza managerilor companiilor mari si mijlocii care vor sa isi imbunatateasca abilitatile de leadership.
Ram Charan este un consilier de afaceri foarte cautat si un faimos conferentiar printre directorii executivi seniori, foarte apreciat pentru abilitatea sa extraordinara de a le rezolva cele mai dificile probleme de afaceri. Mai bine de 35 de ani, Dr. Charan a muncit in spatele scenei cu executivi de nivel inalt, de la companii de succes, incluzand Novartis, Dupont, Honeywell, KLM, Bank of America sau MeadWestwaco. A fost identificat de revista Fortune ca fiind cel mai bine pregatit expert in domeniul conducerii corporatiilor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ram Charan

Data apariției: iunie 2008

ISBN: 978-973-571-728-5

Copertă: Paperback

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: All