TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Legile secrete ale influenţei VI-ROA-LEGSAI-14-N-001
Legile secrete ale influenţei
Vezi
galerie

Legile secrete ale influenţei

de Robert Anthony

Titlu apărut în colecția Dezvoltare umană - NLP la Vidia

Id: #242583

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Succesul tău depinde în proporție de 85% de abilitatea de a îți comunica ideile, cu precădere de capacitatea de a-i convinge pe alții să coopereze cu tine ca să obții rezultatele pe care le dorești.

Legile secrete ale influenței te fac un comunicator excelent în orice tip de situație. Cum? Te învață să-i înțelegi mai bine pe ceilalți și astfel să le comunici ideile tale mai eficient. Citind această carte obții un avantaj în fața celor care nu înțeleg principiile puterii de a convinge. Vei fi uimit să vezi cum ceilalți capată încredere în modul tău de gândire și te urmează.

Poți ajunge la orice rezultat pe care ți-l propui, dacă înveți să cucerești inimi și să schimbi minți. Vrei să soliciți o mărire de salariu, să rezolvi un conflict cu vecinul din bloc, să-ți ajuți copiii să facă alegeri înțelepte, să trezești încredere în angajații tăi și să faci oamenii să te urmeze? Acum poți avea mai mult succes în toate aceste situații, aplicând tehnicile specifice descrise de către Robert Anthony, doctor în Psihologie Comportamentală și trainerul celor mai de succes oameni ai Planetei.

Dacă îți dorești ceva, obține-l! Persoanele care au cel mai mare succes în viață cunosc Legile secrete ale influenței și și-au dezvoltat abilitățile de convingere. Acum și tu ești pe cale să le descoperi!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robert Anthony

Traducător: Nicoleta Radu

Data apariției: iunie 2014

Titlu original: Magic Power of Super Persuasion

ISBN: 978-606-8414-16-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 166

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vidia

Teme: succes

Robert Anthony
Robert Anthony
Autor

Robert Anthony este asul din mânecă al celor mai de succes oameni de pe Planetă....

vezi autor