TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Companie de mare viteză AI-JJL-COMDMV-20-N-001
Companie de mare viteză
Vezi
galerie

Companie de mare viteză

de Jason Jennings, Laurence Haughton

Id: #317464

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Companie de mare viteză: Acțiune imediată și dezvoltare într-o cultură a nanosecundei de Jason Jennings (cu Laurence Haughton) este o carte pentru proprietarii de afaceri, seniori executivi, CEO sau antreprenori care le oferă acestora strategii detaliate pentru a-și transforma companiile în unele de mare viteză, dezvoltând o cultură a acțiunii rapide și a dezvoltării în cadrul lor.

„Prioritatea numărul unu pentru liderii de business din ziua de azi este să creeze organizații care să lucreze cu un simț feroce al acțiunii imediate, în lumea noastră nebunesc de ocupată, și să se concentreze ferm pe creștere. Toate conversațiile mele cu diverși directori generali au identificat acest punct sensibil, iar ceea ce am descoperit și voi relata în această carte sunt tactici pentru a construi cea mai rapidă, mai adaptabilă, mai puternică organizație setată să reușească într-un mediu al nanosecundei.”

Cartea de față reprezintă rezultatul muncii de cercetare a autorului timp de 12 ani. În tot acest timp a intervievat peste unsprezece mii de directori generali, proprietari de afaceri și antreprenori de mare succes, despre afacerile lor și despre cum își conduc compania în perioade mai bune sau mai rele. Una dintre cele mai importante întrebări pe care le-a adresat-o acestor antreprenori a fost: „Care e cea mai mare grijă care vă ține treji noaptea?” 

Răspunsul aproape unanim a fost că liderii sunt preocupați de crearea unui simț al acțiunii imediate în organizația lor și de a opera rapid, într-o lume de o complexitate crescândă. Ei vor să creeze echipe puternice, gata să treacă de orice obstacol și să „facă lucrurile mai repede”. Munca de cercetare a mai inclus evaluarea performanțelor financiare a două sute douăzeci de mii de afaceri, incluzând fiecare companie listată la bursă din lume, precum și a celor mai mari companii cu capital privat din lume.

Așadar, cartea îți va furniza strategiile necesare pentru ca organizația ta, prin viteză și acțiune imediată, să fie capabilă să realizeze următoarele: 

− să rezolve problemele din prima, în loc să revină asupra lor iar și iar;

− să își țină aproape clienții fideli;

− să îi mobilizeze pe cei 70% dintre angajați care spun că nu se simt implicați activ în afacere să-și facă partea de treabă ce le revine;

− să le permită oamenilor să-și recunoască greșelile, în loc să le ascundă sub preș;

− să îi încurajeze pe oameni să improvizeze, în loc să aștepte indicații de la superiori;

− să reducă rezistența la ideile noi;

− să obțină mai multă coordonare și cooperare între funcții și titluri;

− să ocupe posturile vacante cu oameni cărora le place să fie rapizi;

− să rezolve simultan toate problemele nou apărute.

Cartea este structurată în 9 capitole după cum urmează:

Capitolul 1: Scopul

Capitolul 2: Principii și valori

Capitolul 3: Clientul

Capitolul 4: Transparența

Capitolul 5: Sistematizarea

Capitolul 6: Comunicarea

Capitolul 7: Asumarea răspunderii

Capitolul 8: Prosperitatea

Capitolul 9: Managementul responsabil

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jason Jennings, Laurence Haughton

Data apariției: octombrie 2020

Titlu original: The High-Speed Company: Creating Urgency and Growth in a Nanosecond Culture

ISBN: 978-606-913-612-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

 

Opinii editoriale

„Definește acele lucruri fundamentele care fac diferența între organizațiile de succes și cele oarecare. Această carte ar trebui să fie lectură obligatorie pentru directorii generali și pentru toți cei aflați în consiliile de conducere ale oricărei firme.”

lenn A. Fosdick, CEO (2001-2013), The Nebraska Medical Center

„Indiferent de domeniu, Jason Jennings dezvăluie prin intermediul cercetărilor și poveștilor ei ceea ce știm cu toții deja în sufletul nostru: viteza este dictată de scop. Toți suntem conectați la ceva mai presus de noi, Jennings doar ne arată calea de a ajunge acolo.”

Richard Sheridan, CEO și storyteller, Menlo Innovations

„Jenning furnizează exemple din lumea reală despre felul în care organizațiile cele mai de succes au dezvoltat cultura acțiunii imediate. Lectură obligatorie pentru orice lider în domeniul afacerilor.”

Tiffani Bova, vicepreședinte, analist remarcabil, Gartner
Jason Jennings
Jason Jennings
Autor

Oratorul și cercetătorul Jason Jennings (1952 - 2020) a fost o autoritate în mat...

vezi autor