TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

The Art of the Start Ghid pentru oricine începe orice

Guy Kawasaki
Colecții/Serii: Start
De ce ai nevoie pentru a-ţi pune ideile în aplicare? Care sunt elementele unei prezentări de succes? Cum construieşti un brand puternic...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-92148-0-0
Dimensiuni: 13x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

The Art of the Start Ghid pentru oricine începe orice

MAI MULTE DESPRE CARTE

De ce ai nevoie pentru a-ţi pune ideile în aplicare? Care sunt elementele unei prezentări de succes? Cum construieşti un brand puternic fără niciun buget? Cum faci să recrutezi cei mai talentaţi oameni de pe piaţă? Acestea sunt doar unele dintre problemele cu care se confruntă orice antreprenor care visează să aibă o afacere, iar Guy Kawasaki, fost director de marketing la Apple Computers, ne oferă răspunsul la ele.
The Art of the Start vă oferă paşii esenţiali pentru a lansa pe piaţă produse şi servicii extraordinare, sau companii de succes – indiferent dacă visaţi să conduceţi viitoarea companie Microsoft sau să porniţi o afacere non-profit care să schimbe lumea. De asemenea, cartea este o resursă pentru managerii din companiile deja existente care doresc să promoveze gândirea antreprenorială, stimulând astfel creativitatea şi demersurile inovative pentru a fi mereu cu un pas înaintea concurenţei.
Pe când lucra la Apple Computers, Guy Kawasaki a transformat nişte clienţi obişnuiti în adevăraţi fanatici; în The Art of the Start ne explică modul practic în care se face acest lucru.

Autor: Guy Kawasaki
Traducător: Cornelia Dumitru
Data apariției: 2011
Editura: Bizzkit
Titlu original: The Art of the Start. The Time-Tested, Battle-Hardened Guide for Anyone Starting Anything
Pagini: 296
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare profesională, management, demers, creativitate, campanie, branding, antreprenoriat
  • Guy Kawasaki - Autor
    Guy Kawasaki a fost evanghelist şef la Apple. Este de asemenea şi co-fondatorul Alltop.com (o revistă online cu subiecte populare pe Web) şi managing partner la Garage Technology Ventures. Cărţile sale s-au bucurat de un enorm succes în rândul publicului și sunt traduse în mai multe limbi de circulație internațională, cum ar fi: Reality Check (2011), The Art of the Start (2004) sau Rules For Revolutionaries (2000). Este licențiat...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Guy Kawasaki
"Când aştepţi un copil, citeşti La ce să te aştepţi când aştepţi un copil. Când eşti concediat, citeşti Ce culoare are paraşuta ta? Când vrei să devii antreprenor, citeşti The Art of the Start.Această carte este o armă de construcţie în masă. Scopul meu a fost să concep ghidul suprem pentru oricine începe orice. Acesta redă experienţa mea ca «evanghelist», antreprenor, şi, mai nou, ca fondator şi finanţator de start-up-uri. În carte, am renunţat la prostiile teoretice şi am expus manierele practice de poziţionare, de branding sau recrutare pentru cei care vor să înceapă o afacere de succes.”

Opinia cititorilor