TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Liderul generos
Liderul generos
Vezi
galerie

Liderul generos

de John David Mann, Bob Burg

Id: #374604

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Liderul generos: O poveste despre ceea ce conteaza cu adevarat in afaceri / The Go-Giver Leader: A Little Story About What Matters Most in Business de Bob Burg si John David Mann este o poveste despre leadershipul extraordinar. Eroul cartii, Ben are dificila misiune de a convinge o companie care se confrunta cu dificultati financiare sa fuzioneze cu compania pe care o reprezinta pentru a iesi din impas. O misiune dificila, dar nu imposibila, pentru indeplinirea careia Ben trebuie sa dea dovada de mult tact si sa ajunga sa inteleaga in ce consta de fapt secretul unui leadership extraordinar. O lectura pe care liderii o vor iubi, dar nu numai ei, pentru ca, spun cei doi autori ai cartii:

"Poate ca nu esti CEO, prim-ministru sau presedinte. Poate ca nu te afli la carma organizatiei in care lucrezi si nici nu ti-ai infiintat propria companie. Insa, chiar daca nu te afli intr-o "pozitie de leadership" traditionala, asta nu inseamna ca nu te afli intr-o pozitie din care sa-i poti influenta pe altii. Ii poti inspira si sustine pe cei din jurul tau. Poti fi un catalizator pentru excelenta de care sunt capabili ceilalti. Lupta pentru succesul lor. Sprijina-i din toata inima."

Ceea ce ofera in plus aceasta carte fata de cartile obisnuite de leadership este povestea... O poveste in care cei doi autori au inclus treptat caracteristicile pe care ei le considera cele mai importante pentru un lider extraordinar.

extinde
 

Detalii produs

Autor: John David Mann, Bob Burg

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786069137567

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Bob Burg
Bob Burg
Autor

Bob Burg, speaker și formator în domeniul marketingului și vânzărilor, este coau...

vezi autor