TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Modul de gândire economic. Teste şi aplicaţii

David Prychitko, Paul Heyne, Peter Boettke
Aceasta culegere de teste si aplicatii se foloseste impreuna cu manualul universitar de economie Modul de gandire economic de Paul Heyne,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-92148-4-8
Dimensiuni: 21x29,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:

Modul de gândire economic. Teste şi aplicaţii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Aceasta culegere de teste si aplicatii se foloseste impreuna cu manualul universitar de economie Modul de gandire economic de Paul Heyne, Peter Boettke si David Prychitko, disponibil la aceeasi editura.

Culegerea de teste si aplicatii ofera nu numai posibilitatea de evaluare si autoevaluare, ci si material complementar manualului. Intrebarile cu variante multiple de raspuns pot parea dificile, dar veti gasi in fiecare capitol raspunsurile corecte si explicatii suplimentare, care ajuta la mai buna intelegere a continuturilor cartii.

Unele capitole va ofera, in plus, ocazia sa exersati conceperea de mini-eseuri. Chiar daca nu primiti la examen subiecte care va cer sa redactati eseuri, aceasta sectiune va va fi de ajutor prin exercitiu si exemple.

Rezolvand aceste teste si aplicatii, va veti testa eficienta modului de gandire economic.

Manualul complementar, Modul de gandire economic, este diferit de toate celelalte carti de economie. Textul le prezinta studentilor competentele economistului, ii invata economie prin numeroase exemple si aplicatii. De asemenea, le arata cum sa nu gandeasca, expunandu-i erorilor inerente majoritatii rationamentelor populare privind evenimentele economice. Cele douasprezece editii succesive de pana acum ale manualului Modul de gandire economic au constituit suportul cursurilor de economie, in cele mai mari universitati din SUA si Europa.

Modul de gandire economic dezvolta principiile de baza ale analizei micro si macroeconomice, folosindu-le in mod riguros, ca instrumente, nu ca scopuri.

Invata sa gandesti precum economistii, nu doar sa studiezi economia !

Autor: David Prychitko, Paul Heyne, Peter Boettke
Data apariției: februarie 2012
Editura: Bizzkit
Pagini: 160
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
teste, aplicaţii, exerciţii, probleme, evaluare, auxiliar, variante răspuns

Opinia cititorilor