TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bani extra job. De la idee la venit în 27 de zile PU-CHG-BEJDLI-18-N-001
Bani extra job. De la idee la venit în 27 de zile
Vezi
galerie

Bani extra job. De la idee la venit în 27 de zile

de Chris Guillebeau

Id: #255546

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

SideHustle este un concept care denumește orice tip de ocupație pe care cineva o face pe lângă slujba de bază, în afara programului obișnuit de muncă (în general seara, în weekenduri sau în timpul vacanțelor). Este vorba despre activități sau proiecte independente, dezvoltate din pasiune, care aduc bani extra job.

Pentru unii oameni, gândul de a renunța la slujba lor cu normă întreagă pentru a începe o viață de antreprenor este incitant. Pentru alții, este înspăimântător. La urma urmelor, o slujbă stabilă, care aduce un salariu regulat, este o binecuvântare. Și nu toată lumea are mijloacele sau dorința de a-și asuma riscurile și responsabilitățile muncii pe cont propriu. 

Dar ce-ar fi dacă ați putea genera rapid și cu ușurință o sursă suplimentară de venit, fără a renunța la siguranța unei slujbe cu normă întreagă? Chris Guillebeau vă oferă un ghid pas cu pas, care vă învață cum să câștigați bani extra job în doar 27 de zile. Acest plan detaliat vă arată cum să selectați, să lansați, să rafinați și să faceți bani în plus faţă de salariu în mai puțin de o lună. Veți învăța cum: 

•  să găsiți, să împrumutați și „să furați” pentru a construi un arsenal de idei nemaipomenite, cu care să faceți bani extra job (ziua 3) 
•  să aplicați logica „Tinder pentru bani extra job”, astfel încât să alegeți cea mai bună idee, în orice moment (ziua 6) 
•  să învățați, să strângeți sau să creați tot ce aveți nevoie pentru lansare, apoi să implementați o modalitate reală de plată (zilele 13 și 14) 
•  să faceți bani activându-vă spiritul de cercetaș (ziua 18) 
•  să stăpâniți arta promoțiilor, reducerilor și ofertelor speciale (ziua 21) 

Spre deosebire de un job part-time, tu hotărăști cât vrei să muncești și să câștigi. Câteva exemple de activități care îţi pot aduce bani extra job: vânzarea de haine sau dulciuri homemade, predarea de cursuri online, servicii de transport sau livrare, dogsitting, fotografie, scriere texte, crearea și vânzarea de obiecte handmade, menaj, grădinărit etc. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Chris Guillebeau

Traducător: Mihaela Sofonea

Data apariției: august 2018

Titlu original: Side Hustle

ISBN: 978-606-722-287-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

 

Opinii editoriale

Hobby-urile te costă bani, însă activitățile de tip Side Hustle îți aduc bani, extra job. Dacă vrei să începi să fii independent financiar și să te bucuri și mai mult de pasiunile tale și de libertate în viață, această carte te poate ajuta să faci primii pași cruciali. 


Jessica Herrin, CEO și fondator Stella and Dot

Chris Guillebeau a revenit cu o carte nouă, care vă va învăța nu doar cum să câștigați mai mult, ci, în ultimă instanță, cum să trăiți mai bine. Spune că putem beneficia toți de pe urma unei activități de tip Side Hustle, de care să ne ocupăm pe lângă slujba noastră obișnuită, și ne arată cum să facem lucrurile să devină realitate. De fapt, dacă urmezi îndrumările lui Chris, îți poți înființa propria afacere în doar cinci săptămâni. Ce te oprește?

Daniel H. Pink, autorul bestsellerurilor Drive și A vinde e omenește
Chris Guillebeau
Chris Guillebeau
Autor

Chris Guillebeau este antreprenor, călător şi scriitor. La cei 35 de ani pe care...

vezi autor