TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O pereche de pantofi PU-TIC-O00PDP-16-N-001
Vezi
galerie

O pereche de pantofi

de Tinca Celnicu

Id: #246159

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Finanţele şi contabilitatea afacerii
 

Descriere produs

În facultate, primul lucru pe care voiam să-l fac când deschideam o carte de finanțe sau de contabilitate era s-o închid repede la loc. După ce am descoperit cu adevărat acest domeniu și am început să-l stăpânesc, mi-am dat seama că nu este chiar așa de fioros. Am înțeles că finanțele și contabilitatea înseamnă câteva instrumente practice și elegante, care aduc liniște și claritate în afaceri.



După aproape 20 de ani de practică de business și după ce am curtat îndelung subiectul, am reușit să pun toate noțiunile acestea abstracte și aparent complicate într-o carte care tratează finanțele și contabilitatea afacerii pe înțelesul tuturor. Sper că nu te va pune pe fugă când o vei deschide și, mai mult, că o vei putea duce până la capăt cu interes.



Cartea se adresează  „nefinanțiștilor” din business, viitorilor și actualilor manageri, antreprenorilor, dar și studenților și tuturor celor care vor să-și strunească mai bine afacerea sau cariera.” - Tinca Celnicu

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tinca Celnicu

Data apariției: septembrie 2016

ISBN: 9786067222098

Copertă: Paperback

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: succes

 

Opinii editoriale

Expertiza Tincăi în domeniu este impresionantă și este cu adevărat surprinzător cum reușește să te facă să înțelegi simplu, la firul ierbii și cu umor, la ce ne folosesc și cum se folosesc conceptele și modelele financiare.

Mihaela Gînju, Partener ERUDIO

Este greu să-mi imaginez o mai bună punere în pagină a conceptului „Finance for Non-Financial Professionals”. O poveste captivantă, plină de spirit, cu personaje simpatice, prin care noțiunile străine și fioroase din domeniul financiar-contabil sunt îmblânzite și aduse într-un context pragmatic. O pereche de pantofi pe care și-ar dori-o studenții de profil, antreprenorii, managerii și, de ce nu, oricine ar vrea să-și îmbunătățească cunoștințele generale sau să răspundă la eventuale întrebări din domeniul financiar-contabil sau din cel al afacerilor.

Tania Duduța-Durlă, HR Manager, S.O.S. Satele Copiilor - România

„O pereche de pantofi musai de purtat de orice profesionist din business, de orice manager, de orice elev de liceu, student sau profesor, avocat sau notar, de orice pământean care nu are studii de finanțe-contabilitate și care trăiește în secolul XXI.

Angela Ene, Președinte Asociația Administratorilor Independenți

Eu nu mi-am putut imagina contabilitatea și finanțele afacerii ca fiind atât de ușor de înțeles, până când am ajuns să citesc această carte care m-a prins ca un roman polițist.

Irina Amza, Interior Design Manager, IKEA
Tinca Celnicu
Tinca Celnicu
Autor

Tinca Celnicu are o experiență de aproape 20 de ani în finanțele și contabilitat...

vezi autor