TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Contabilitatea nu-i doar pentru contabili
Vezi
galerie

Contabilitatea nu-i doar pentru contabili

de Costel Istrate

Titlu apărut în colecția Carte documentară la Evrika

Id: #381796

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Am absolvit specializarea Finanțe-contabilitate acum ceva timp. Am fost contabil (mă rog, economist-contabil, adică, cel puțin teoretic, mai mult decât „țiitor de registre”). Este adevărat, nu unul strălucit. Una dintre puținele certitudini ale vieții mele a fost caracterul iremediabil plictisitor și deprimant al contabilității, cel puțin așa cum era practicată în România. Generații de studenți mi-au întărit această convingere. Apoi a apărut Costel Istrate și, odată cu el, studenți, absolvenți, ingineri, profesori etc. care să afirme (fără a regreta mai târziu) că le-a plăcut Contabilitatea.


Nu vreau să fiu nedrept cu ceilalți colegi care au reușit să transforme contabilitatea într-un subiect digerabil, mai ales că necesar oricum a fost dintotdeauna. Ci doar spun, cu riscurile de rigoare, că autorul acestei cărți este unul dintre cei mai de succes profesori de contabilitate pe care îi cunosc sau de care am auzit vorbindu-se.”

Marin Fotache, profesor, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași

 

„Experiența într-o funcție de decizie te învață repede că ai nevoie de un economist-contabil. Trebuie să colaborezi cu el, să te străduiești cu el, să te străduiești să-l înțelegi cât de cât, să-l poți controla (într-o anumită măsură). Pentru acest lucru este necesar să vorbești aceeași limbă, adică fiecare este nevoit să învețe câte ceva din jargonul profesional al celuilalt. Cred că, pentru cineva care nu a avut deloc de-a face cu contabilitatea, lucrarea Contabilitatea nu-i doar pentru contabili reprezintă un foarte bun ghid care, prin limbajul și tehnicile elegant prezentate, este accesibil oricui interesat de domeniu. Iar meritul este pe deplin al autorului, Costel Istrate.”

Dumitru Oprea, profesor, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași

 

„…un prof tânăr și agreabil, cu alură de atlet” spuneau studenții. „…un meseriaș” spuneau profesioniștii din business. Se întâmplă cu niște ani în urmă, pe când Costel Istrate își lansa una dintre cărțile sale, despre fiscalitatea și contabilitatea firmei, o carte foarte căutată la vremea ei.

Absolut indispensabilă gestiunii afacerilor, contabilitatea este un teren arid, de trudă și rigoare. Contabilii sunt adesea niște oameni cărpănoși. Unii te fac să pierzi o zi întreagă în numai cinci minute. Greu cu ei, dar fără ei nu se poate. Mare noroc atunci când vine un Costel Istrate și schimbă cu 180 de grade opinia comună despre contabili. El face din contabilitate o prințesă și o meserie adevărată, trudnică, riguroasă, dar notabilă și inteligentă.”

Stefan Prutianu, profesor, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași

extinde
 

Detalii produs

Autor: Costel Istrate

Data apariției: ianuarie 2023

ISBN: 9786069512999

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 326

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Evrika