TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Consultanta de proces. Lansarea, implementarea şi încheierea cu succes a unui proiect de consultanţă BM-ALW-CDPLII-14-N-001
Consultanta de proces. Lansarea, implementarea şi încheierea cu succes a unui proiect de consultanţă
Vezi
galerie

Consultanta de proces. Lansarea, implementarea şi încheierea cu succes a unui proiect de consultanţă

de Alan Weiss

Id: #238350

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Dintre cele vreo douăzeci de cărţi pe care le-am scris, aceasta este prima care se concentrează exclusiv pe implementarea metodologiei de consultanţă. De fapt, cartea aceasta nu este decât un mod mai elaborat de a spune “iată cum trebuie lucrat cu clientul”. Nu e mare ştiinţă. Este ceva mult mai dificil – este bun simţ. Veţi constata că abordările mele în aproape orice intervenţie de consultanţă sunt directe, necomplicate şi relativ rapide. În opinia mea, tocmai de aceea sunt fundamentale, fiindcă sunt simple şi eficace.

Deşi voi aborda diferite intervenţii specifice, mă voi concentra la început asupra unui aspect mult mai important (deşi mult mai puţin interesant) pentru majoritatea consultanţilor: nevoia de a pregăti mediul de lucru şi de a-l educa pe client, sistematic şi fără întrerupere, în privinţa angajamentului şi resurselor cerute pentru implementarea proiectului de consultanţă.

Consultanţa nu este ceva ce-i “facem” noi clientului. Este ceva ce realizăm împreună cu clientul – nici el, nici noi nu reuşim să obţinem rezultate de calitate în lipsa colaborării celuilalt. Acest lucru este valabil indiferent dacă este vorba de formularea strategiei, focus-grupuri, ateliere, coaching, dezvoltarea vânzărilor, integrarea sistemelor, externalizarea activităţilor sau orice alt domeniu specializat de consultanţă.”

Alan Weiss

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alan Weiss

Traducător: Tatiana Chera

Data apariției: 2014

ISBN: 978-606-93320-6-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 170

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: BMI