TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Imaginea viitorului. Când știi toate astea îți poți controla destinul BU-BRD-IVCTTA-10-N-001
Imaginea viitorului. Când știi toate astea îți poți controla destinul
Vezi
galerie

Imaginea viitorului. Când știi toate astea îți poți controla destinul

de Brad DeHaven

Id: #238039

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Descoperă cum poţi crea Imaginea Viitorului pe care îl meriţi!

...Nu-i vorba de vreo nouă companie strălucitoare sau despre cum să obţii un pachet salarial mai avantajos... Nu-i vorba despre cum poţi pune pe roate o afacere online sau de vreo nouă strategie de investiţii la bursă... Şi nu, nu-i vorba de o cale mai uşoară de a face bani. Este vorba de răspunsuri la toate frământările tale financiare, este vorba despre un mod de a-ţi trăi viaţa din plin.

Imaginea Viitorului tău nu trebuie să înceapă de la planificarea financiară, ci de la visul tău.

Valoarea acestei cărţi vine din aplicabilitatea practică pe care o are pentru tineIndiferent cine eşti, ce pregătire ai şi la ce circumstanţe trebuie să faci faţă, ideile acestea vor avea impact asupra vieţii tale şi-ţi vor deschide mintea în faţa unui nou tărâm al posibilităţilor. Indiferent că vrei sau nu să-ţi dezvolţi propria afacere, cartea te va împinge într-o direcţie din care vei profita nu numai tu; va profita familia ta şi vor profita prietenii tăi de noul mod În care vei aborda afacerile şi viaţa.

În condiţiile actuale, să devii productiv ca individ nu mai este doar o posibilitate de a supravieţui, este o obligaţie. Ca să prosperi în actuala economie globală aflată în plină expansiune, trebuie să fii mai mult decât productiv. „Vandabilitatea” pe piaţa muncii în ziua de astăzi se măsoară în termeni de pasiune, dorinţă de împlinire personală, capacitate de a contribui şi disponibilitate de folosire a tuturor darurilor. Toate acestea cer un nou mod de a gândi. Datorită informaţiilor din Imaginea Viitorului vei prelua controlul propriului destin, indiferent de pregătirea pe care o ai În acest moment şi de direcţia pe care vrei să o dai carierei tale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Brad DeHaven

Data apariției: septembrie 2010

ISBN: 978-973-8495-54-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Businesstech

 

Opinii editoriale

„Nimeni nu poate să te plătească cu atât cât valorezi! Doar tu poţi face asta!”

Brad DeHaven