TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Inima de piatră

Charlie Fletcher
"Adânc în inima Londrei se trezi ceva - un lucru atât de vechi și de obișnuit, încât oamenii care au trecut de secole...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-128-322-7
EAN-16: 973128322
Dimensiuni: 13,7x20 cm
Tip copertă: Hardcover

Inima de piatră

MAI MULTE DESPRE CARTE

"Adânc în inima Londrei se trezi ceva - un lucru atât de vechi și de obișnuit, încât oamenii care au trecut de secole pe lângă el nu i-au acordat nicio atenție." 

 

Când George rupe capul unui mic dragon sculptat pe fațada unei clădiri, trezește fără să vrea la viață o forță antică: un pterodactil, santinela ce veghează de sute de ani și care îl vânează cu o mânie terifiantă. Iar acesta e doar începutul. Personificările și jivinele - statui cu naturi diferite - sunt forțele combatante, sculpturi ce provoacă ravagii în peisajul citadin. Pe de altă parte, Tunarul din Primul Război Mondial oferă protecție, înțelepciunea sfincșilor este legendară. George și prietena sa, Edie, sunt prinși într-o lume a pericolelor. Iar ceea ce este și mai rău e faptul că sunt complet singuri. Restul Londrei habar nu are de calvarul lor.

 

Această aventură epică dezvăluie forțe de mult ascunse în clădirile și arhitectura Londrei. Odată ce intri în această lume atât de originală și captivantă, străzile și frontispiciile clădirilor din oraș nu vor mai fi niciodată văzute cu aceiași ochi!

Autor: Charlie Fletcher
Traducător: Sorin Voinea
Data apariției: 2010
Editura: Corint Junior
Titlu original: Stoneheart
Pagini: 416
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
cărți pentru copii, fantasy, sfincși, legendă, dragon, creaturi fantastice, jivine, monștri
  • Charlie Fletcher - Autor
    Charlie Fletcher a scris scenarii de filme artistice pentru Warner Bros, TriStar, MGM, Paramount și de seriale pentru televiziune pentru BBC și a fost editorialist. În prezent, trăiește și scrie în Edinburgh, împreună cu soția sa, cei doi copii și un terrier pe nume Archie.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus