TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ce să faci când eşti speriat și îngrijorat CV-JJC-CSFCES-13-N-001
Vezi
galerie

Ce să faci când eşti speriat și îngrijorat

de James J. Crist

Titlu apărut în colecția LitKids la Curtea Veche

Id: #208372

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Un ghid pentru copii
 

Descriere produs

De ce ţi-e ţie frică? De furtuni? De întuneric? De bătăuşi? De lucrări de control? De terorism? De monştri? De a face greşeli? De faptul că nu te vei putea adapta la şcoală? Că vei fi departe de părinţi? Că vei sta singur acasă?

 

Toată lumea are temeri şi griji la un moment dat. Dar tu nu trebuie să fii speriat şi îngrijorat. Această carte te poate ajuta.


Din aceste pagini vei afla:

De ce sunt speriaţi şi îngrijoraţi alţi copii, nu eşti singurul în această situaţie; De unde apar temerile şi îngrijorările; Cum acţionează corpul şi mintea ta, astfel încât să amplifice sau să micşoreze temerile; Care sunt cele 10 modalităţi prin care te vei simţi mai în siguranţă, mai puternic şi mai calm; Informaţii despre fobii, îngrijorarea permanentă, atacurile de panică şi alte probleme, prea mari ca să le stăpâneşti de unul singur; Când şi cum să primeşti ajutor de la un profesionist; O Notă pentru adulţi pe care s-o analizezi împreună cu un părinte sau cu un alt adult din familie; O listă cu resurse (cărţi, organizaţii şi web site-uri) pentru momentele când vei dori să afli mai multe.

 

Mulţi copii şi adulţi au reuşit să-şi depăşească temerile folosind ideile din această carte. Sunt sigur că şi tu vei reuşi.

 

Dr. James J. Crist este director de clinică şi psiholog de resurse umane la Child and Family Counseling Center din Woodbridge, Virginia. A lucrat şi a ajutat o mulţime de copii care s-au confruntat cu diverse temeri şi îngrijorări. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: James J. Crist

Traducător: Cintia Carmen Weston

Data apariției: 2013

Titlu original: What to Do When You’re Scared & Worried

ISBN: 978-606-588-369-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 136

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,4×20,6 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: prietenie, şcoală, copilărie