TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Misterioasa Societate Benedict

Trenton Lee Stewart
"Ești un copil talentat care caută oportunități deosebite?"   Când acest anunț neobișnuit apare în ziar, zeci de copii se...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-128-097-4
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Misterioasa Societate Benedict

MAI MULTE DESPRE CARTE

"Ești un copil talentat care caută oportunități deosebite?"

 

Când acest anunț neobișnuit apare în ziar, zeci de copii se înscriu pentru a da o serie de teste ciudate, adevărate încercări pentru mintea lor. (Și tu, dragă cititorule, poți să-ți pui mintea la încercare alături de ei.) Dar în final doar patru copii foarte deosebiți vor reuși. Sarcina lor: să pornească într-o misiune secretă pe care doar cei mai inteligenți și ingenioși copii o pot duce la bun sfârșit. Pentru aceasta ei vor trebui să meargă ca spioni la Colegiul Academic pentru copiii cu Rezultate Deosebite, unde singura regulă e ca nu există nicio regulă. Când eroii noștri se confruntă cu încercări fizice și mintale care le depășesc până și cele mai fantastice închipuiri, singura cale de izbandă este să se ajute unul pe altul. Vor reuși ei oare să treacă cel mai important test din viața lor?


BINE AI VENIT IN MISTERIOASA SOCIETATE BENEDICT!

După alte câteva pagini de întrebări, la care Reynie era sigur că răspunsese corect, ajunse la ultima întrebare a testului: "Ești curajos?" Doar citind aceste cuvinte și Reynie simți cum inima îi bate mai tare. Era el oare curajos? Nu i se ceruse niciodată să-și arate curajul, așa că de unde putea ști? Miss Perumal ar spune că era, ar aminti ce vesel încerca el sa fie, în ciuda faptului că se simțea atât de singur, cu câtă răbdare accepta șicanele celorlalți copii și cum întotdeauna era gata pentru o nouă provocare. Dar aceste lucruri arătau doar că era bun la suflet și prietenos, politicos și adeseori plictisit. Dovedeau lucrurile astea că era curajos? Nu era convins. În cele din urmă, renunță să se mai gândească și scrise doar: "Sper că da."

Autor: Trenton Lee Stewart
Traducător: Mirella Acsente
Data apariției: 2007
Editura: Corint Junior
Titlu original: The Mysterious Benedict Society
Pagini: 576
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
cărți pentru copii, aventură, talent, curaj, spioni, societate secretă, mister

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus