TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Misterioasa dispariție a lui Billy Cataramă. Aripi & Co. Un nou caz al Agenției de detectivi a zânelor

Sally Gardner
Faimoasa agenţie de detectivi Aripi & Co are mari probleme. Mari cât casa lor de zâne, pentru că uriaşul Billy Cataramă a plecat...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8620-93-0
Dimensiuni: 15x19 cm
Tip copertă: Hardcover

Misterioasa dispariție a lui Billy Cataramă. Aripi & Co. Un nou caz al Agenției de detectivi a zânelor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Faimoasa agenţie de detectivi Aripi & Co are mari probleme. Mari cât casa lor de zâne, pentru că uriaşul Billy Cataramă a plecat să susţină un concert şi dus a fost.

Iar asta ar mai fi cum ar mai fi, dacă Deranj, Emily, lampa fermecată şi Flagrant nu s-ar fi procopsit cu fiica uriaşului care creşte ca pâinea în ţest, ameninţând să le distrugă casa. 

Unde mai pui că toate cheile suferă de o boală misterioasă, iar o crimă şi furtul unui diamant tulbură liniştea orăşelului Baltălac-pe-mare. Pe neaşteptate, mai apar şi alte zâne, iar povestea devine mai alunecoasă decât un peşte.

Autor: Sally Gardner
Ilustrator: David Roberts
Traducător: Elena Cristina Gogâţă
Data apariției: mai 2016
Editura: Arthur
Pagini: 208
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
carte pentru copii, ilustrații, detectiv, zână, vrăjitoare, magie, pisici

Recenzii

Vlad Zver Vlad Zver Misterioasa dispariție a lui Billy Cataramă Seria Aripi&Co ajunsă la cel de-al treilea volum, este, fără doar şl poate, acel fel de deliciu pe care îl descoperi la maturitate cu şi mai multă bucurie decât ai fi făcut-o în copilărie, când ar fi fost normal. Copiii au acum ocazia să descopere această excelentă serie de aventuri poliţiste inteligente, haioase, fantastice, misterioase şi, de data aceasta, uşor condimentate cu ceva fiori de spaimă; cum altfel ar putea arăta o poveste cu un căpcăun, niscavai hoţi înfiorători, cu o boală neidentificată de care suferă toate cheile laolaltă cu “suspecții de serviciu”  şi...
Vezi mai mult

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus