TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Numele Acestei Cărți Este Secret

Pseudonymous Bosch
Dacă ar fi o prezentare obișnuită a unei cărți obișnuite, v-aș spune că e un roman fantastic! Se citește dintr-o suflare! (Conform textelor...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-128-218-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Numele Acestei Cărți Este Secret

MAI MULTE DESPRE CARTE

Dacă ar fi o prezentare obișnuită a unei cărți obișnuite, v-aș spune că e un roman fantastic! Se citește dintr-o suflare! (Conform textelor de prezentare, toate cărțile sunt fantastice și se citesc dintr-o suflare.)

 

Veți face cunoștință cu cei doi curajoși eroi, Cass și Max-Ernest, și veți afla cum o misterioasă cutie cu fiole, Simfonia mirosurilor, i-a pus pe urmele unui magician dispărut în împrejurări stranii (și... mirositoare). Dacă ar fi o carte obișnuită, aș lăuda-o spunând că ea povestește aventuri care vă vor înspăimânta - despre jocuri de cuvinte pe care Cass și Max-Ernest trebuie să le dezlege și despre răufăcatori pe care trebuie să-i înfrunte. Dar, din păcate, nu vă pot spune nimic din toate acestea, întrucât, dacă aș face-o, pe urmă veți dori să citiți acest roman.

 

De fapt, nu doar numele acestei cărți nu poate fi dezvăluit, dar nici povestea pe care o relatează. Aceasta deoarece se referă la un secret - un mare secret! - care a reușit să-i tulbure pe oamenii ca voi... O, nu! Nu cumva am spus deja care este secretul? În acest caz, este prea târziu... Mi-e teamă că, din acest moment, nimic nu vă mai poate opri. Citiți această carte dacă trebuie. Dar, vă rog, nu spuneți nimic nimănui.

 

Cu scuzele de rigoare, Pseud. Bosch

Autor: Pseudonymous Bosch
Traducător: Monica Taliu
Data apariției: 2009
Editura: Corint Junior
Titlu original: The Name of This Book Is Secret
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
cărți pentru copii, aventură, mister, enigmă, umor

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus