TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Numele Acestei Cărți Este Secret CJ-PSB-NUACES-09-N-001
Numele Acestei Cărți Este Secret
Vezi
galerie

Numele Acestei Cărți Este Secret

de Pseudonymous Bosch

Id: #215238

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dacă ar fi o prezentare obișnuită a unei cărți obișnuite, v-aș spune că e un roman fantastic! Se citește dintr-o suflare! (Conform textelor de prezentare, toate cărțile sunt fantastice și se citesc dintr-o suflare.)

 

Veți face cunoștință cu cei doi curajoși eroi, Cass și Max-Ernest, și veți afla cum o misterioasă cutie cu fiole, Simfonia mirosurilor, i-a pus pe urmele unui magician dispărut în împrejurări stranii (și... mirositoare). Dacă ar fi o carte obișnuită, aș lăuda-o spunând că ea povestește aventuri care vă vor înspăimânta - despre jocuri de cuvinte pe care Cass și Max-Ernest trebuie să le dezlege și despre răufăcatori pe care trebuie să-i înfrunte. Dar, din păcate, nu vă pot spune nimic din toate acestea, întrucât, dacă aș face-o, pe urmă veți dori să citiți acest roman.

 

De fapt, nu doar numele acestei cărți nu poate fi dezvăluit, dar nici povestea pe care o relatează. Aceasta deoarece se referă la un secret - un mare secret! - care a reușit să-i tulbure pe oamenii ca voi... O, nu! Nu cumva am spus deja care este secretul? În acest caz, este prea târziu... Mi-e teamă că, din acest moment, nimic nu vă mai poate opri. Citiți această carte dacă trebuie. Dar, vă rog, nu spuneți nimic nimănui.

 

Cu scuzele de rigoare, Pseud. Bosch



Alte titluri pentru MonicaTaliu (traducator):
Femei îndrăgostite (2013) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Pseudonymous Bosch

Traducător: Monica Taliu

Data apariției: 2009

Titlu original: The Name of This Book Is Secret

ISBN: 978-973-128-218-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint Junior

Teme: aventură, umor