TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Povestea unui omuleţ din clasa a IV-a

Judy Blume
Oare cum te simţi la 9 ani, cu o ţestoasă simpatică şi un frate mic şi zăpăcit, asupra căruia se îndreaptă toată atenţia celor din...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8044-23-1
EAN-16: 9786068044231
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover

MAI MULTE DESPRE CARTE

Oare cum te simţi la 9 ani, cu o ţestoasă simpatică şi un frate mic şi zăpăcit, asupra căruia se îndreaptă toată atenţia celor din jur?
Peter priveşte cu uimire cum Colţunaş, micul „monstru" care distruge tot ce atinge, stârneşte admiraţie, pe când el e tratat cu indiferenţă de toată lumea.
Romanul lui Judy Blume, una dintre cele mai citite cărţi pentru copii din toate timpurile, este o poveste înduioşătoare şi plină de umor despre încercările lui Peter de a-şi găsi locul într-o familie în care fratele mai mic ocupă tot spaţiul.

Autor: Judy Blume
Ilustrator: Roy Doty
Traducător: Diana Marin-Caea
Data apariției: februarie 2013
Editura: Arthur
Titlu original: Tales of a Fourth Grade Nothing
Pagini: 168
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
Colţunaş, aventuri, bestseller, arthur
 • Roy Doty
  Ilustrator
  Judy Blume - Autor
  Judy Blume (n. 1938) şi-a petrecut copilăria în oraşul Elizabeth, din statul New Jersey, inventând poveşti. Cele douăzeci şi patru de cărţi scrise de ea au câştigat peste nouăzeci de premii, însă cele mai importante sunt acelea acordate de tinerii cititori.Povestea unui omuleţ din clasa a IV-a este primul volum dintr-o serie de cinci romane despre Peter, Colţunaş şi Sheila. „Sursa inspiraţiei pentru Colţunaş a fost...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Judy Blume
  Autor
  Roy Doty - Ilustrator
  Roy Doty (n.1922) este un cunoscut şi apreciat ilustrator american. A realizat desenele pentru o sută şaptezeci şi cinci de cărţi pentru copii, fiind, în acelaşi timp, autorul a douăzeci şi şapte dintre ele. Caricaturile, ilustraţiile şi benzile sale desenate au apărut în multe dintre cele mai cunoscute publicaţii din SUA.
  AFLĂ MAI MULTE

Opinia cititorilor