TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Palatul râsului

Jon Berkeley
Colecții/Serii: Aventurile lui Miercuri
Miles Miercuri, un orfan care locuiește într-un butoi și care nu se spală prea des, nu a mai fost niciodată la circ. Dar Circul Oscuro nu...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-128-007-3
Dimensiuni: 15x23 cm
Tip copertă: Hardcover
Alte volume:
Oul tigrului Oul tigrului Jon Berkeley

Palatul râsului

MAI MULTE DESPRE CARTE

Miles Miercuri, un orfan care locuiește într-un butoi și care nu se spală prea des, nu a mai fost niciodată la circ. Dar Circul Oscuro nu este unul obișnuit. Are, printre animalele sale, și o fiară ciudată, numită Nimicul, ținută închisă într-o cușcă. Clovnii de aici par să se ocupe de lucruri de-a dreptul sinistre, iar când o fetiță înaripată, pe nume Micuța, cade de la înălțime în timpul unui spectacol, viața lui Miles se schimbă pentru totdeauna.

Miles și Micuța pornesc într-o călătorie plină de primejdii pentru a salva doi prieteni, care au fost răpiți și duși la Palatul Râsului. Pe drum, se întâlnesc cu un tigru care știe multe, cu o văduvă respectabilă care locuiește într-un copac, cu un explorator orb și cu o gască înspăimântătoare de bătăuși. Aventurile lor extraordinare îi ajută, în cele din urmă, să descopere puterea prieteniei și a darului binecuvântat și neprețuit care este familia.

 

Excelentul roman de debut al lui Jon Berkeley se prezintă ca o călătorie redată cu imaginație, printr-un peisaj inedit, și plin de pericole, de frumusețe și, bineînțeles, de râs.

Autor: Jon Berkeley
Traducător: Laura Botorcu
Data apariției: 2007
Editura: Corint Junior
Titlu original: The Palace of Laughter, The Wednesday Tales #1
Pagini: 440
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
cărți pentru copii, roman, aventură, circ, prietenie
  • Jon Berkeley - Autor
    Jon Berkeley s-a născut la Dublin pe vremea când hainele nu aveau revere, iar omul încă nu pășise pe Lună. Mai bine de douăzeci de ani, Jon a fost grafician liber-profesionist, iar de curând a început să scrie. Este autorul și ilustratorul poveștii Chopsticks, despre prietenia dintre un șoarece și un dragon. A ilustrat și diverse cărți publicate de alți autori. Jon a trăit și a lucrat în orașe ca Sydney, Hong Kong,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Angie Sage, autoarea seriei "Septimus Heap"
"O captivantă călătorie a descoperirii sinelui și a lumii."

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus