TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Oul tigrului

Jon Berkeley
Colecții/Serii: Aventurile lui Miercuri
Când Circul Bolsillo poposește în Larde, orfanul Miles Miercuri și prietena sa, Micuța, se alatură minunatului...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-128-273-2
Dimensiuni: 15x23 cm
Tip copertă: Hardcover
Alte volume:
Palatul râsului Palatul râsului Jon Berkeley
Cheia fulgerului Cheia fulgerului Jon Berkeley

Oul tigrului

MAI MULTE DESPRE CARTE

Când Circul Bolsillo poposește în Larde, orfanul Miles Miercuri și prietena sa, Micuța, se alatură minunatului spectacol. Curând, se întâlnesc cu doctorul Tau-Tau, un misterios clarvăzător care, cândva, i-a cunoscut pe părinții lui Miles și care susține că tatăl acestuia încă trăiește. Împreună cu doctorul Tau-Tau, Miles pleacă în căutarea tatălui său, dar, spre marea lui surpriză, această aventură se transformă într-o călătorie ce are drept scop găsirea unei mult râvnite pietre fabuloase, plină de puteri, care conține sufletul unui tigru, numită Oul Tigrului. Nimeni nu știe unde se află acesta, iar Miles și Micuța trebuie să pună cap la cap indiciile pe care le au și care, se pare, au o neașteptată legatură cu părinții băiatului. Este oare Oul Tigrului cheia secretelor din trecutul lui Miles?

 

Cartea a doua din Aventurile lui Miercuri de Jon Berkeley continuă fantastica poveste, uneori plină de umor, a călătoriei lui Miles Miercuri, care, plecat în căutarea adevărului, trece prin numeroase aventuri stranii.

Autor: Jon Berkeley
Traducător: Gabriela Stoica
Data apariției: 2009
Editura: Corint Junior
Titlu original: The Tiger's Egg
Pagini: 416
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
cărți pentru copii, roman, aventuri, orfan, fantasy
  • Jon Berkeley - Autor
    Jon Berkeley s-a născut la Dublin pe vremea când hainele nu aveau revere, iar omul încă nu pășise pe Lună. Mai bine de douăzeci de ani, Jon a fost grafician liber-profesionist, iar de curând a început să scrie. Este autorul și ilustratorul poveștii Chopsticks, despre prietenia dintre un șoarece și un dragon. A ilustrat și diverse cărți publicate de alți autori. Jon a trăit și a lucrat în orașe ca Sydney, Hong Kong,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

School Library Journal
"Stilul lui Berkeley este plin de culoare și muzicalitate. Personajele sale sunt vii, ieșite din comun. Cei pasionați de fantasy și aventură vor adora această poveste." 
VOYA
"Personajele imaginate de Berkeley vor constitui o delectare pentru cititorii de fantasy. Acest roman este captivant de la prima până la ultima pagină." 
Publishers Weekly
"Berkeley înfățișează în detaliu o lume plină de umbre, dar căreia îi injectează și o doză mare de umor."
The Bulletin of the Center for Children’s Books
"Berkeley conduce cu dexteritate această complicată intrigă, din care fac parte personaje ciudate și în care au loc lovituri de teatru indispensabile punctului culminant dramatic la care se ajunge." 

Opinia cititorilor