TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O zi din viața Deliei așa cum le-a povestit-o trimișilor noștri speciali HU-DEC-OZDVDA-17-N-001
Vezi
galerie

O zi din viața Deliei așa cum le-a povestit-o trimișilor noștri speciali

de Delia Calancia

Titlu apărut în colecția Humanitas Junior la Humanitas

Id: #248944

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Delia are 9 ani și o energie debordantă. Îi plac cărție („Delia citește tot”, zic cunoscuții), călătoriile, muzeele de artă, muzica, animalele, în special melcii, și culorile. Asta pentru că e artistă în toată puterea cuvântului și se pricepe de minune să găsească prilejuri de desenat. Cu creioane, carioci ori acuarele, imaginație nemărginită și talent pe măsură, zugrăvește cele mai năstrușnice întâmplări. De pildă, în această carte frumoasă ca un album, Delia a desenat povestea incredibilă-dar-adevărată a unei zile care a început la școală și s-a terminat în Olanda. Nu-i nemaipoment?



Alte titluri pentru DeliaCalancia (ilustrator):
Lumea-n gamă marțiană. Juniorii (2020) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Delia Calancia

Ilustrator: Delia Calancia

Data apariției: mai 2017

ISBN: 978-973-50-5772-5

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 56

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

Teme: copilărie, umor

 

Din blogul Cartepedia

Vlad Zver Vlad Zver

,,    Fie că e vorba despre ce înseamnă să fii scriitor, despre dorinţa de a fi cel mai grozav cititor, despre o întreagă viaţă de excursionist şi vizitator de muzee sau despre a locui mereu într-un mag......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Vouă v-ar plăcea să locuiți, când veți fi mari, în magazine de delicatese? Dar să aveți meseria de excursioniști? Dar să vă antrenați pentru a fi cei mai grozavi cititori? Dar să fiți călători-vizitatori-de-muzee sau măcar târgoveți de plușuri? Sau, de ce nu, scufundători în Oceanul Pacific? Dacă da, Cartea Deliei e ghidul perfect. O să vă dea tuturor idei, o să vă înveselească și o să vă bucure cu niște desene fantastice. Căci ea știe perfect cum să pui un elefant înăuntrul altui elefant, cum să faci pisici sfârâitoare, și melci filozofi, și prințese cool, și o mulțime de minunății.”

Ioana Nicolaie

„Primiți cu melcul? Eu zic să primiți, că rău n-o să vă pară… Delia e o colindătoare-beton, iar melcul ei cu ștaif franțuzesc îi ține isonul de minune.”

Florin Bican

„O vioiciune molipsitoare răzbate din ceea ce face Delia. Cartea ei e un fel de mic jurnal ilustrat. Portretele scriitorilor, prezentarea lui Melcovici («nu spui cine... persoană însemnată...») și intervențiile acestuia, precum și călătoria în Olanda sunt bucățile mele preferate. În doar câteva pagini, Delia reușește să dea un curcubeu de idei, emoții și imagini. La doar 9 ani, ea scrie atât pentru copii (sunt convins că vor adora cartea și că mulți dintre ei vor încerca să-i calce pe urme), cât și pentru adulți. Eu, unul, mă declar cucerit.”

Ciprian Măceșaru
Delia Calancia
Delia Calancia
Autor, ilustrator

Delia locuieşte în Vaslui, este elevă în clasa a treia, cititoare împătimită şi...

vezi autor