TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Poveşti de groază

Cristina Jinga
Povesti de groaza cuprinde cele mai cunoscute povestiri ale genului horror, scrise de mari autori clasici (Edgar Alan Poe, Charles Dickens, Robert...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-135-416-3
EAN-16: 973135416
Dimensiuni: 22x26 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Poveşti de groază

MAI MULTE DESPRE CARTE

Povesti de groaza cuprinde cele mai cunoscute povestiri ale genului horror, scrise de mari autori clasici (Edgar Alan Poe, Charles Dickens, Robert Louis Stevenson, Guy de Maupassant, H.P. Lovecraft, William Hope Hodgson si altii) si repovestite pentru copii.

 

Aceasta carte este menita sa va surprinda. Este o invitatie de a citi despre cateva intamplari extraordinare si experiente fantastice, asa cum au fost descrise de marii maestri ai genului literar pe care il numim horror. Necunoscutul este inspaimantator, iar fantomele, aparitiile inexplicabile, vampirii si alte creaturi ale Raului pot juca rolurile principale in cele mai cumplite cosmaruri.

Cartea ofera 21 de povestiri care sa va starneasca imaginatia, sa va stimuleze inteligenta... si, bineinteles, sa raspunda totodata dorintei voastre de a citi astfel de povestiri, chiar daca va fac sa "tremurati de frica".

Traducător: Cristina Jinga
Data apariției: 2009
Editura: Corint
Pagini: 112
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură universală, antologie, horror, groază, lovecraft, e.a. poe, robert louis stevenson

Opinia cititorilor