TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Invenţia lui Hugo Cabret

Brian Selznick
Orfan, ceasornicar si hot de nevoie, Hugo traieste in cotloanele intunecate ale unei gari aglomerate din Paris, unde, pentru a supravietui, trebuie...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-128-039-4
Dimensiuni: 15x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Invenţia lui Hugo Cabret

MAI MULTE DESPRE CARTE

Orfan, ceasornicar si hot de nevoie, Hugo traieste in cotloanele intunecate ale unei gari aglomerate din Paris, unde, pentru a supravietui, trebuie sa-si pastreze secretele si sa ramana nevazut. Dar cand lumea lui se incruciseaza - asemenea mecanismelor ceasurilor de care are grija - cu o fata ciudata, care iubeste cartile, si un batran aspru, care are o pravalie cu jucarii in gara, viata ascunsa a lui Hugo si cel mai pretios secret al lui sunt in primejdie. Un desen ciudat, un carnetel nepretuit, o cheie furata, un om mecanic si un mesaj ascuns, de la tatal mort al lui Hugo, alcatuiesc firul calauzitor al acestei povesti complicate, pline de mister, si emotionante.

Cu cele 284 de pagini de desene originale si combinand elemente de carte cu ilustratii, roman grafic si film, Brian Selznick sparge tiparele clasice ale romanului pentru a ne propune o creatie si o forma de lectura cu totul inedite. Avem aici un uluitor tur de forta cinematic, realizat de un povestitor, artist si creator de carte care inventeaza plin de indrazneala.544 pagini de poveste pentru copii si tineri, spusa atat in cuvinte cat si in imagini.

Autor: Brian Selznick
Traducător: Mirella Acsente
Data apariției: 2007
Editura: Corint Junior
Pagini: 544
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
cărţi pentru copii, aventuri, paris, orfan, ceasornicar, om mecanic , mesaj, suspans, ecranizare, ilustraţii

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus