TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Fabrica de talente

Alex Williams
Un val masiv de zăpadă era pe cale să le înghită mașina. Adam apăsă pe accelerație. Bolidul vui puternic și țâșni...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-128-316-6
Dimensiuni: 14x21 cm
Tip copertă: Hardcover

Fabrica de talente

MAI MULTE DESPRE CARTE

Un val masiv de zăpadă era pe cale să le înghită mașina. Adam apăsă pe accelerație. Bolidul vui puternic și țâșni înainte. Rândunica Argintie se dezlănțuise.

 

Adam și Cressida Bloom, deși frați, sunt cum nu se poate mai diferiți unul de celălalt. În timp ce Adam este o persoană obișnuită, Cressida are un talent ieșit din comun - când cântă, chiar și păsările se opresc în loc s-o asculte. Când fata este invitată să participe la un festival al tinerelor talente, Adam ține neapărat s-o însoțească. Dar acolo se petrece un lucru misterios: talentul copiilor participanți dispare. Un virtuoz pianist intrigă publicul cu acordurile sale disonante, un geniu al matematicii nu mai poate face nici măcar înmulțiri.

Cu ajutorul minunatei și excentricei Amy Swift, fost pilot de curse de mașini, Adam și Cressida pornesc într-o urmărire periculoasă ca să-l prindă pe hoțul de talente. Chiar dacă are de înfruntat o avalanșă deosebit de puternică sau trebuie să aterizeze forțat pe o pistă de mărimea unei mese, Adam nu se lasă bătut. El face descoperiri uimitoare și ajunge să dezvăluie taina unei fabrici de... talente. Și-atunci, poate că Adam nu este o persoană chiar așa de obișnuită cum el însuși crezuse mult timp despre sine.

Fiori de spaimă, taine, urmăriri periculoase, la viteză maximă - o poveste extraordinară semnată de un scriitor talentat, deloc obișnuit!

Autor: Alex Williams
Traducător: Ana-Maria Nică
Data apariției: 2010
Editura: Corint Junior
Titlu original: The Talent Thief
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
cărți pentru copii, roman, mister, hoț, talent, festival, urmărire periculoasă

Opinia cititorilor