TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Tabăra

Louis Sachar
Colecții/Serii: Cărţi cu tâlc
Stanley Yelnats, eroul acestui roman, se află sub povara blestemului abătut asupra stră-străbunicului său...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8044-15-6
EAN-16: 9786068044156
Dimensiuni: 14,5x21 cm
Tip copertă: Hardcover
Alte volume:
Tabăra Tabăra Louis Sachar
Tabăra Tabăra Louis Sachar

MAI MULTE DESPRE CARTE

Stanley Yelnats, eroul acestui roman, se află sub povara blestemului abătut asupra stră-străbunicului său bun-de-nimic-și-hoț-de-porci-împuțit. Mereu în locul nepotrivit la momentul nepotrivit, Stanley nimerește în mijlocul unui grup de adolescenți, alături de care trebuie să își modeleze caracterul. Tabăra este o poveste fascinantă despre frustrare și vointă, o aventură la capătul căreia eroul cărtii descoperă sensul prieteniei.

Cartea lui Louis Sachar a primit Național Book Award for Young People's Literature și medalia Newbery pentru „contributii deosebite aduse literaturii americane pentru copii."

Autor: Louis Sachar
Ilustrator: Ioana Mladin
Traducător: Christina Anghelina
Data apariției: noiembrie 2012
Editura: Arthur
Titlu original: Holes
Pagini: 266
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
cărți ilustrate, cărți pentru copii, copii, ficțiune, medalia Newbery
  • Louis Sachar - Autor
    Louis Sachar (n. 20 martie 1954) este un autor american de cărţi pentru copii şi adolescenţi. A devenit celebru datorită seriei Sideways Stories From Wayside School şi romanul Tabăra (Holes). În 1998, a primit National Book Award for Young People's Literature pentru romanul Tabăra, iar în 1999, medalia Newbery pentru „contribuţii deosebite aduse literaturii americane pentru copii". În continuarea acestei cărţi, Louis Sachar a...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Recenzii

Vlad Zver Vlad Zver Tabăra sau: - „Shawshank Redemption“, ediţia pentru tineri, revizuită şi adăugită; - Tratat de psihogenealogie pentru cei mici; - Comoara din Insulă, dar fără piraţi şi mai ales fără apă; - „Bonnie şi Clyde“, dar fără Clyde; - Cititorul lui Schlink pentru copii sau Când neştiinţa de carte şi nevinovăţia se întâlnesc, fără Ralph Finnes, dar cu Kate Winslet în rolul directoarei; - Indiana Jones, dar cu şopârle cu pete galbene în loc de scorpioni; - Nemaipomenita carte pentru tineri pe care o recomand oricui, oricând, cu inima deschisă.
Vezi mai mult

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus