TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Raymie Nightingale (Vol. 1) AR-KAD-RAYMIN-16-N-001
Vezi
galerie

Raymie Nightingale (Vol. 1)

de Kate DiCamillo

Titlu apărut în colecția Smart Blue la Arthur

Id: #244259

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Raymie, Beverly și Louisiana vor să se înscrie la un concurs de miss pentru fetițe


Raymie își dorește să câștige pentru ca tatăl ei să se întoarcă acasă. Louisiana vrea premiul în bani, astfel încât ea și bunica ei să nu mai fure mâncare din magazine, iar Beverly are de gând să saboteze concursul, pentru că s-a săturat să o tot oblige mama ei să participe.

 

Fiecare dintre Cele Trei Neînfricate a pierdut câte ceva, fiecare are întrebări fără răspuns, iar asta le apropie. Și, pe măsură ce se cunosc mai bine, află că o faptă bună poate da naștere unei aventuri complicate, care te deturnează de la scopul inițial.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kate DiCamillo

Traducător: Lavinia Branişte

Data apariției: mai 2016

Titlu original: Raymie Nightingale (Three Rancheros #1)

ISBN: 9786068620510

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Arthur

Teme: aventură, prietenie

 

Din blogul Cartepedia

Vlad Zver Vlad Zver

,,    Raymie Nightingale este un cu totul alt tip de lectură decât cele pe care autoarea, cel puţin în cărţile traduse până acum ni le-a oferit. Se apropie mai curând de Flora şi Ulise, o carte cu avent......“

citește mai mult
Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Autoarea Kate diCamillo m-a fascinat prima dată cu Povestea lui Despereaux, șoricelul îndrăgostit de o prințesă, apoi cu Miraculoasa călătorie a lui Edward Tulane, iepurașul de porțelan ce nu știa să......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Precum în celelalte cărți premiate ale ei, DiCamillo ne arată încă o dată că tristețea inerentă existenței poate, de asemenea, să fie presărată cu speranță și umor, și o face într-un mod atât de autentic, încât copiii vor înțelege foarte bine asta.

Booklist

Această poveste despre maturizare este un basm al zilelor noastre. Tinerele domnițe din cartea noastră își testează curajul și se salvează una pe cealaltă; iar cartea se încheie nu cu tradiționalul "și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți", ci cu o imagine a lumii ca întindere vastă, dar în care suntem cu toți atât de legați unii de alții.

Washington Post

Kate DiCamillo folosește cuvinte simple ca să ne facă să medităm la viață, moarte, prietenie și la sensul vieții fără să ne simțim copleșiți... În această poveste frumosă și plină de înțelepciune, DiCamillo demonstrează încă o dată cât de puternice sunt cuvintele.”

Kirkus Reviews
Kate DiCamillo
Kate DiCamillo
Autor

Kate DiCamillo s­-a născut la 25 martie 1964, în Philadelphia, Pennsylvania. A c...

vezi autor
Lavinia Branişte
Lavinia Branişte
Traducător

Lavinia Branişte s-a născut la Brăila, în 1983, și a studiat literatură și limbi...

vezi autor