TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Atlasul lumii pentru tinerii exploratori

Colectiv
Este planeta ta! Este singura ta casă. Ai aici 115 pagini de hărți, peste 200 de fotografii color, 234 de casete cu informații și 49 de globuri...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-600-451-0
Dimensiuni: 24,5x30,5 cm
Tip copertă: Hardcover

Atlasul lumii pentru tinerii exploratori

MAI MULTE DESPRE CARTE

Este planeta ta!

Este singura ta casă. Ai aici 115 pagini de hărți, peste 200 de fotografii color, 234 de casete cu informații și 49 de globuri de localizare care să te ghideze.

 

Cunoaște-o!

Indicele cărții, ce cuprinde 3 821 de nume de locuri, te va ajuta, împreună cu hărțile, să navighezi ușor prin cele 7 continente și 4 oceane.

Iubește-o!

Află informații despre statele continentelor – suprafață, populație, limbile vorbite, PIB –, lucruri inedite din diverse domenii – arhitectură, tradiții, istorie, religii, agricultură, industrii, faună etc.

 

Exploreaz-o! Pe lângă informațiile utile pe care ți le oferă cartea, vei găsi 94 de link-uri către website-ul www.nationalgeographic.com/kids-world-atlas, unde vei descoperi mai multe despre muzica lumii, filme, jocuri și multe altele. 

Opinii Editoriale

Chicago Sun-Times
"În societatea noastră globală, nimic nu poate oferi o mai bună imagine asupra lumii decât un atlas realizat de National Geographic...“ 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus