TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Palabras y colores. Carte de colorat. Limba spaniolă

Monica Georgescu, Camelia Rădulescu
Colecții/Serii: Biblioteca Leonardo, Nota 10
Formulele de salut și de prezentare, numerele, culorile, sala de clasă, familia, jocurile, calendarul, anotimpurile, animalele, fructele,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-8209-24-4
Dimensiuni: 16,5x23,5 cm
Tip copertă: Paperback

Palabras y colores. Carte de colorat. Limba spaniolă

MAI MULTE DESPRE CARTE

Formulele de salut și de prezentare, numerele, culorile, sala de clasă, familia, jocurile, calendarul, anotimpurile, animalele, fructele, pescuitul, câteva profesii și sărbătoarea carnavalului fac parte din universul magic al copilăriei în limba spaniolă.

Micuții învață și asociază cu ușurință imagini, cuvinte, emoții, diverse situații de viață. În versuri vesele și rime colorate.

În același timp, copiii reușesc să își fixeze cunoștințele prin activități de colorare, conturare a desenelor.

 

Adresate deopotrivă preșcolarilor și elevilor din clasa pregătitoare și din ciclul primar, cele 10 cărticele din Colecția Nota 10 propun un format original de învățare în joacă.

De la elementele cele mai simple – formă, culoare, însemne elementare –, la tabla înmulțirii și reguli gramaticale, toate sunt prezentate în versuri jucăușe, ușor de reținut deopotrivă pentru copii și educatori.

Folosite acasă, la grădiniță sau la școală, cele 10 cărticele de activități compun un set complet de resurse educaționale auxiliare programei școlare, cu care concordă, oferind părinților și educatorilor acele instrumente de concentrare a atenției și energiilor micilor cititori către elementele de învățare specifice preșcolarilor și școlarilor mici.

Realizate de un colectiv de autori experimentați, lucrările prezintă, într-un cadru educațional unitar, un conținut atractiv deopotrivă prin grafică și joc literar, oferind micilor cititori un mod plăcut și instructiv de a-și petrece timpul, jucându-se și învățând cu plăcere.

Autor: Monica Georgescu, Camelia Rădulescu
Ilustrator: RoKo Advertising
Data apariției: august 2014
Editura: Integral
Pagini: 32
Limba: Română, Spaniolă
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
carte pentru copii, colorat, educativ, preșcolari, grădiniță, pregătitoare, versuri, spaniolă

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus