TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Johann Strauss. Un album muzical

Ernst A. Ekker
Colecții/Serii: Educațional
Acest album închinat întregii familii prezintă și descrie importante popasuri și întâmplări din viața regelui valsului,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-128-048-6
Dimensiuni: 24x30 cm
Tip copertă: Hardcover

Johann Strauss. Un album muzical

MAI MULTE DESPRE CARTE

Acest album închinat întregii familii prezintă și descrie importante popasuri și întâmplări din viața regelui valsului, Johann Strauss-fiul. Micuțul Sani crește înconjurat de muzică, pentru că tatăl său, adoratul compozitor, dirijor și interpret al muzicii de dans vieneze, compune și repetă cu instrumentiștii orchestrei sale acasă, în locuința familiei. Încă de la vârsta de nouăsprezece ani, Jean, Sani de odinioară, dirijeaza propria sa orchestră și-și depășește curând, ca faimă, tatăl - și în compoziții, de asemenea!

 

Concertează cu succes în turnee, la Expoziția mondială de la Paris, apoi în Anglia. În Rusia se organizează pentru oaspetele austriac o gară muzicală, iar America ovaționează un Electric Strauss, care dirijează o orchestră de 1000 de instrumentiști. Muzica sa devine celebră în întreaga lume: polca, marșul, cadrilul și, fireste, mai presus de toate, valsul!

Cartea este însoțită de un CD conținând piese selectate anume pentru copii și care, din punct de vedere tematic pot fi raportate la câte o pereche de pagini contrapuse din album.

Autor: Ernst A. Ekker
Ilustrator: Doris Eisenbruger
Traducător: Doina Sandu
Data apariției: 2007
Editura: Corint Junior
Titlu original: Johann Strauß. Ein musikalisches Bilderbuch
Pagini: 28
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
cărți pentru copii, album muzical, Johann Strauss, cultură generală, compozitor, vals

Opinia cititorilor