TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Omida mâncăcioasă / The very hungry caterpillar (Ediție bilingvă)

Eric Carle
Ediție bilingvă, română-engleză Paginile cartonate, cu decupaje şi cu colţuri rotunjite transformă această carte într-o...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-88438-7-5
Dimensiuni: 18x13 cm
Tip copertă: Hardcover
Alte volume:

Omida mâncăcioasă / The very hungry caterpillar (Ediție bilingvă)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Ediție bilingvă, română-engleză

Paginile cartonate, cu decupaje şi cu colţuri rotunjite transformă această carte într-o adevărată jucărie, atractivă şi rezistentă.

 

O poveste despre speranță

O mică omidă iese din ou, foarte înfometată, şi porneşte la drum să caute de mâncare. Luni găseşte un măr, marţi mănâncă două pere, miercuri trei prune şi aşa mai departe, până sâmbătă când deja o doare burtica de cât de mult a mâncat. Îşi revine ronţăind o frunză fragedă şi verde… Se retrage apoi foarte obosită în cocon şi doarme două săptămâni. Când se trezeşte şi iese din cocon se transformă într-un minunat fluture.

Această poveste despre o mică omidă care se metamorfozează într-un minunat fluture, dezarmantă în simplitatea ei, a fost apreciată de generaţii la rând de copii, părinţi şi educatori. Este iubită pentru mesajul de speranţă, pentru colajele cu minunate combinaţii de culori sau găurelele ce marchează drumul omizii şi stimulează degetele micuţilor cititori să o descopere, începând totodată şi călătoria în extraordinara lume a cărţilor.

 

Autor: Eric Carle
Ilustrator: Eric Carle
Traducător: Mihaela Grozea
Data apariției: 2014
Editura: Cartea Copiilor
Titlu original: The very hungry caterpillar
Pagini: 16
Limba: Română, Engleză
Hârtie: Cartonată
Cuvinte cheie:
cărţi pentru copii, cărţi ilustrate, carte cartonată, cărţi interactive
  • Eric Carle - Autor, Ilustrator
    Eric Carle este recunoscut şi iubit în întreaga lume pentru originalitatea ilustraţiilor şi designul inovativ al cărţilor pentru copii pe care le-a creat. Cea mai cunoscută dintre cărţile sale, "Omida mâncăcioasă" (The Very Hungry Caterpillar), publicată în 1969, a câştigat inimile a milioane de copii din toate colţurile lumii, a fost tradusă în 45 de limbi şi s-a vândut în peste 25 de milioane de...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

New York Times
„Omida mâncăcioasă (The Very Hungry Caterpillar) este una dintre cele mai de succes cărţi ilustrate publicate vreodată, un adevărat simbol al copilăriei.”
Eric Carle, 2009
„Acum 40 de ani, în timp ce experimentam făcând găurele cu un perforator în hârtie, mi-am imaginat un viermişor care roade pagina şi astfel s-a născut ideea cărţii. Pentru mine, Omida mâncăcioasă este o poveste despre speranţă şi mă bucur foarte mult că este iubită în toată lumea. Sper ca această poveste să continue să încânte cititori de toate vârstele şi-mi doresc ca mesajul ei să încurajeze cât mai mulţi copii să crească şi să se dezvolte în mod pozitiv.”

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus