TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 26,97 lei
-7%29 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 25.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Vreau un frate sau o soră

Astrid Lindgren
Stoc furnizor
PREȚ: 26,97 lei
-7%29 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 25.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
E frumos să fii mic și să fii înconjurat de iubirea părinților. E și mai frumos când primești un frățior sau o surioară, cum au...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8544-12-0
Dimensiuni: 20,5x26,5 cm
Tip copertă: Hardcover

Vreau un frate sau o soră

MAI MULTE DESPRE CARTE

E frumos să fii mic și să fii înconjurat de iubirea părinților. E și mai frumos când primești un frățior sau o surioară, cum au alți copii și ai vrut și tu.

 

Dar bebelușul nu e o jucărie și descoperi curând că mama și tata trebuie să se ocupe tot timpul de el. Poate trece destul timp până să-ți dai seama că, de fapt, tu ești cineva foarte important. Ești fratele cel mare. Cel pe care mama și tata îl iubesc foarte mult și de ajutorul căruia au mare nevoie.

 

Într-o bună zi, mama s-a întors de la spital cu surioara lui Peter, un pachețel zbârcit care plângea tot timpul. Dar chiar și așa, Peter era foarte fericit. Îi plăcea să se uite la degețelele ei de la mâini și de la picioare. Atunci când plângea: oa-oa-oa, Peter făcea și el: oa-oa-oa.

– O cheamă Lena, i-a spus mama.

Lena nu știa nici să meargă, nici să vorbească, ci doar să plângă. Când plângea, mama venea și o lua din pătuț, își lipea obrazul de al ei și îi spunea că este cel mai drăgălaș copil din lume.

Cum adică? Parcă Peter era acela.

 

Autor: Astrid Lindgren
Ilustrator: Ilon Wikland
Traducător: Claudia Nystrand
Data apariției: aprilie 2015
Editura: Cartea Copiilor
Pagini: 32
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
carte pentru copii, carte ilustrată, educativ, frățior, surioară
 • Ilon Wikland
  Ilustrator
  Astrid Lindgren Astrid Lindgren - Autor
  Astrid Lindgren (14 noiembrie 1907 – 28 ianuarie 2002) a fost una dintre cele mai celebre şi mai iubite scriitoare de literatură pentru copii din întreaga lume.  S-a născut şi a crescut în localitatea Näs, de lângă...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Astrid Lindgren
  Autor
  Ilon Wikland - Ilustrator
  Ilon Wikland s-a născut la 5 februarie 1930 în oraşul Tartu din Estonia. În 1944 fuge din Estonia ocupată de sovietici, stabilindu-se în Suedia. În 1953 se întâlneşte cu Astrid Lindgren şi între ele va începe o lungă colaborare. Astrid Lindgren spune despre tânăra ilustratoare: "Ilon chiar ştie să ilustreze basme". Ilon Wikland a ilustrat majoritatea cărţilor scriitoarei suedeze.
  AFLĂ MAI MULTE

Recenzii

Gabriela Macsim Gabriela Macsim Vreau un frate sau o soră Scriitoarea suedeză Astrid Lindgren, câștigătoare a premiului Hans Christian Andersen, a scris o serie de cărți ilustrate pentru copii. Una dintre acestea este „Vreau un frate sau o soră”, o cărticică potrivită pentru copiii mici. Micuțul Peter urmează să aibă o surioară, lucru ce-l bucură foarte mult, fiindcă Peter vrea să aibă cu cine să se joace. Noua lui surioară se numește Lena și este foarte mică. Atât de mică încât se pare că nu poate face prea multe cu ea. Se pare că Lena nu este chiar jucăria pe care și-o dorea, iar mămica îi acordă fetiței mai multă atenție decât lui Peter....
Vezi mai mult

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus