TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Robin Hood

Mauri Kunnas, Tarja Kunnas
Robin Hood și veselii săi prieteni, pisici, câini, bursuci, purceluși sau șoricei „Robin Hood” a lui Mauri Kunnas este o...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-88905-4-1
Dimensiuni: 23,5x29,5 cm
Tip copertă: Hardcover

Robin Hood

MAI MULTE DESPRE CARTE

Robin Hood și veselii săi prieteni, pisici, câini, bursuci, purceluși sau șoricei

„Robin Hood” a lui Mauri Kunnas este o versiune originală şi plină de umor a legendei celebrului arcaş din folclorul englezesc. Ceea ce-i va atrage cel mai mult pe copii este faptul că toate personajele acestei poveşti sunt întruchipate de animale: pisici, câini, purceluşi, bursuci... Iar pentru vestitul Robin Hood autorul a făcut cea mai inspirată alegere: eroul nostru este un motan simpatic şi neastâmpărat cum de multă vreme nu s-a mai văzut într-o carte pentru copii.

Robin este foarte iscusit în mânuirea arcului cu săgeţi, dar adevărata sa armă este, de fapt, cornul cu care îi cheamă în apărare pe „veselii săi prieteni”. Dincolo de morala firească, după care binele şi dreptatea înving întotdeauna, cartea spune şi o frumoasă poveste despre prietenie. Poate că Robin Hood este un arcaş iscusit şi are un suflet mare, dar fără prietenii care-i sar în ajutor de fiecare dată n-ar putea reuşi să-l învingă pe lacomul şerif din Notthingham.

 

Povestea plină de umor a lui Mauri Kunnas cuprinde şi o mică lecţie de istorie. Cititorii pot afla despre mai multe episoade din istoria Angliei, cum ar fi cucerirea normandă sau domnia bunului rege Richard Inimă-de-Leu. Cartea este împărţită în opt capitole, fiecare reprezentând o poveste de sine stătătoare, dând astfel posibilitatea celor mici să prelungească plăcerea lecturii de-a lungul mai multor seri.

 

Mauri Kunnas este un foarte apreciat autor şi ilustrator finlandez. În 2009, când a apărut, „Robin Hood” a fost cea mai vândută carte pentru copii din Finlanda şi, în scurt timp, a fost tradusă în toată Europa.

 

Autor: Mauri Kunnas, Tarja Kunnas
Ilustrator: Mauri Kunnas
Traducător: Teodor Palic
Data apariției: 2010
Editura: Cartea Copiilor
Titlu original: Robin Hood
Pagini: 46
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
carte pentru copii, carte ilustrată, personaje, animale, versiune
  • Mauri Kunnas - Autor, Ilustrator
    Mauri Kunnas este probabil cel mai iubit autor şi ilustrator finlandez contemporan de literatură pentru copii. Fiecare carte a sa devine imediat bestseller, datorită modului extrem de creativ și atrăgător în care abordează subiecte de mare interes pentru copii și cu o bogată încărcătură educativă. Aflate la granița dintre cărți de povești și benzi desenate, operele lui Mauri Kunnas sunt exact genul de cărți pe care le visam în...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus