TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Poftă de povești

Luminița Alexandru
Colecții/Serii: Copilul Verde
“Pofta de povești” este o carte amuzantă și educativă, cu o ofertă generoasă pentru cititorii săi. Stimulează pofta de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-93882-2-8
Dimensiuni: 21,5x28 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Poftă de povești
Citeşte cartea:
eBook
Vezi bibilioteca PDF

MAI MULTE DESPRE CARTE

“Pofta de povești” este o carte amuzantă și educativă, cu o ofertă generoasă pentru cititorii săi. Stimulează pofta de mâncare, de învățare și interesul pentru legume, fructe și natura.

Include CD (dramatizarea poveștilor din carte – cu muzică originală + o poveste bonus), jocuri de atenție strecurate în ilustrații și este însoțită de un eBook gratuit (o mapă de activități distractive și educative corelate cu poveștile).

Toate acestea într-o singură carte? Și asta nu e tot!

 

Premiată și recomandată de specialiști


”Pofta de povești” a fost desemnată Cea mai bună carte ilustrată pentru copii între 4 și 8 ani de către Beverly Hills International Book Awards, a câștigat distincția Gold pentru merite excepționale din partea Mom’s Choice Awards, a obținut 5 stele Readers’ Favorite  și a fost clasată în topul cărților inspiraționale pentru copii de către BHBA – SUA.

Cartea este subiectul unei lucrări științifice (The Romanian Green Kid Initiative - A successful project for learning proper nutrition at an early age) și a fost prezentată oficial specialiștilor în alimentație și etnofarmacologie în cadrul Congresului European Neefood (mai 2015). Recomandată de specialiști în nutriție și educație, ”Poftă de povești” este o sursă excelentă de divertisment, o lectură molipsitoare și are o valoare educativă demonstrată. 

 

Autor: Luminița Alexandru
Ilustrator: Anda Cofaru
Lectură (audiobook): Cristi Ionescu
Data apariției: mai 2015
Editura: Tandem Media
Pagini: 56
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
carte pentru copii, ilustrații, activități, jocuri, educativ, CD, audiobook, cântece, ebook, poveste

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus