TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

1, 2, 3... hai la Zoo!

Eric Carle
Să învăţăm numerele până la zece cu ajutorul animalelor? Sau să învăţăm animalele sălbatice numărându-le? Sau să...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-88905-9-6
Dimensiuni: 18x13 cm
Tip copertă: Hardcover

1, 2, 3... hai la Zoo!

MAI MULTE DESPRE CARTE

Să învăţăm numerele până la zece cu ajutorul animalelor? Sau să învăţăm animalele sălbatice numărându-le? Sau să ne jucăm urmărind trenuleţul care merge la Zoo?

Ca în toate cărţile sale minunate, şi în "1,2,3... hai la Zoo" Eric Carle îi provoacă pe copii să înveţe în joacă, stimulându-le imaginaţia şi simţul de observaţie. Paginile cartonate şi cu colţuri rotunjite transformă această carte într-o adevărată jucărie, atractivă şi rezistentă.


Eric Carle este apreciat în întreaga lume pentru originalitatea ilustraţiilor şi designul inovativ al cărţilor sale. A ilustrat peste 70 de cărţi, multe dintre ele devenind best-seller, şi a câştigat numeroase premii, printre care şi premiul I la categoria „Cărţi ilustrate” în cadrul „International Children's Book Fair” din Bologna, Italia (1970).

Preocuparea lui Eric Carle pentru binele copiilor, pentru sentimentele şi curiozitatea lor, pentru creativitatea şi dezvoltarea lor intelectuală face din lectura cărţilor sale o experienţă mereu stimulantă şi atractivă.

Cărţile lui Eric Carle sunt inspirate în primul rând din natură şi oferă copiilor şansa să înveţe mereu lucruri noi despre lumea care îi înconjoară.

 

Autor: Eric Carle
Ilustrator: Eric Carle
Data apariției: 2011
Editura: Cartea Copiilor
Pagini: 20
Limba: Română
Hârtie: Cartonată
Cuvinte cheie:
cărţi pentru copii, cărţi ilustrate, carte cartonată, cărţi interactive, educativ
  • Eric Carle - Autor, Ilustrator
    Eric Carle este recunoscut şi iubit în întreaga lume pentru originalitatea ilustraţiilor şi designul inovativ al cărţilor pentru copii pe care le-a creat. Cea mai cunoscută dintre cărţile sale, "Omida mâncăcioasă" (The Very Hungry Caterpillar), publicată în 1969, a câştigat inimile a milioane de copii din toate colţurile lumii, a fost tradusă în 45 de limbi şi s-a vândut în peste 25 de milioane de...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Eric Carle
„Copiii se confruntă adesea cu teama de necunoscut. În cărţile mele încerc să combat această teamă şi s-o înlocuiesc cu o atitudine pozitivă. Copiii au o curiozitate instinctivă şi o tendinţă naturală către creativitate. Vreau să le arăt copiilor că a învăţa lucruri noi e ceva fascinant şi distractiv.”

Opinia cititorilor