TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Micul geograf

Costel Postolache
Colecții/Serii: Biblioteca Grădiniței
Meridiane, paralele, orașe, ape, oceane, continente, munți și principalele provincii românești – Basarabia, Moldova, Muntenia,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-8209-35-0
Dimensiuni: 11x16 cm
Tip copertă: Paperback

Micul geograf

MAI MULTE DESPRE CARTE

Meridiane, paralele, orașe, ape, oceane, continente, munți și principalele provincii românești – Basarabia, Moldova, Muntenia, Transilvania – într-un cuvânt, spectacolul unic al vieții geografice, explicat pas cu pas, pe înțelesul celor mici, cu coordonatele necesare, într-un limbaj vesel și bogat în informații.

O lucrare special scrisă și desenată pentru cerințele de învățare specifice grădiniței.

 

Adresate deopotrivă preșcolarilor și elevilor din clasa pregătitoare, cele 10 cărticele din Colecția Biblioteca Grădiniței propun un format original de învățare în joacă.

Noțiunile elementare sunt învățate în joacă, pe nesimțite, prin poezii simple, agreabile, în care cuvintele relevante sunt subliniate în text. În același timp, copiii sunt invitați să își fixeze cunoștințele prin activități de colorare și conturare a desenelor. 

Toate lucrările sunt prezentate în versuri jucăușe, ușor de reținut deopotrivă pentru copii și educatori.

Folosite acasă sau la grădiniță, cele 10 cărticele de activități compun un set complet de resurse educaționale, oferind părinților și educatorilor acele instrumente de concentrare a atenției și energiilor micilor cititori către elementele de învățare specifice preșcolarilor.

Realizate de un colectiv de autori experimentați, lucrările prezintă, într-un cadru educațional unitar, un conținut atractiv deopotrivă prin grafică și joc literar, oferind micilor cititori un mod plăcut și instructiv de a-și petrece timpul, jucându-se și învățând cu plăcere.

Autor: Costel Postolache
Ilustrator: Ruxanda Romanciuc
Data apariției: 2014
Editura: Integral
Pagini: 16
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
carte pentru copii, educativ, geografie, noțiuni, cunoștințe, preșcolar, grădiniță, pregătitoare, versuri

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus