TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cartea Bobocului de Grădiniță

Costel Postolache
Colecții/Serii: Biblioteca PISA
Universul copilăriei, în care grădinița urmează să aibă un loc aparte în viața micuților, este descris în versuri magice...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-8209-36-7
Dimensiuni: 11x16 cm
Tip copertă: Paperback

Cartea Bobocului de Grădiniță

MAI MULTE DESPRE CARTE

Universul copilăriei, în care grădinița urmează să aibă un loc aparte în viața micuților, este descris în versuri magice și jucăușe, conturându-le astfel primii pași și ABC-ul cunoașterii vieții.

Cu multă bucurie și emoții pozitive în suflete, celor mici li se descoperă prima zi de grădiniță și grădinița în sine, o adevărată sărbătoare pentru întreaga familie. Bobocul-erou își întâlnește zâna cea bună/doamna-educatoare, află de ce grădinița e atât de mare și cum au loc toți copiii în ea, ce face micul pieton, ce reprezintă cartea, recreația, punctul, linia, pata de culoare, geometria pe hârtie, ziua, noaptea, literele și cifrele de la 1 la 10.

Pe scurt, noțiuni de bază dar fundamentale pentru ca cei mici să-și dezvolte creativitatea și spiritul de comunicare specific vârstei lor. În timp ce copiii sunt invitați să își fixeze cunoștințele prin activități de colorare și conturare a desenelor. 

 

Cărțile din Colecția Biblioteca PISA își propun să îi pregătească pe preșcolari și pe micii școlari pentru abordările integrate, multidiciplinare, specifice proiectelor și testelor PISA.

Și ne-am propus să începem chiar cu momentul debutului la grădiniță, respectiv școală.

Cartea Bobocului de Grădiniță și Cartea Bobocului Școlar oferă tinerilor studioși posibilitatea de a învăța în timp ce se joacă, integrând cunoștințe și elemente de cunoaștere specifice diferitelor discipline într-un proiect de învățare deopotrivă coerent, instructiv și recreativ.

Autor: Costel Postolache
Ilustrator: Mihaela Flueraș
Data apariției: septembrie 2014
Editura: Integral
Pagini: 16
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
carte pentru copii, carte de colorat, versuri, preșcolar, grădiniță, educatoare, creativitate, comunicare, colorat, desen

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus