TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 33,92 lei
-15%39,9 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 29.09.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Iepurașul care voia să adoarmă

Carl-Johan Forssén Ehrlin
Stoc furnizor
PREȚ: 33,92 lei
-15%39,9 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 29.09.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
„Magic“ este termenul folosit de părinţi pentru a caracteriza cartea psihologului şi lingvistului suedez Carl-Johan Forssen Ehrlin....
Vezi mai multe detalii
Titluri conţinute:
O metodă revoluționară de a-i face pe copii să adoarmă
ISBN: 978-606-33-0276-3
Dimensiuni: 20x27,5 cm
Tip copertă: Hardcover

Iepurașul care voia să adoarmă

MAI MULTE DESPRE CARTE

„Magic“ este termenul folosit de părinţi pentru a caracteriza cartea psihologului şi lingvistului suedez Carl-Johan Forssen Ehrlin. Aceasta propune o poveste inovatoare prin maniera în care a fost scrisă, o poveste care introduce pe nesimțite în subconştientul copilului sugestia somnului. Folosind diverse tehnici psihologice eficiente, menite să-i ajute pe copii să se relaxeze, cartea le permite micuților să facă parte cu adevărat din poveste şi să adoarmă în acelaşi timp cu personajul principal, iepuraşul.

Recomandată călduros de psihologi și de psihoterapeuți, Iepuraşul care voia să adoarmă este o carte revoluționară, prima de acest gen, care îl va adormi pe micuțul tău de la primele pagini.

O metodă testată și confirmată de mii de părinți din lumea întreagă.

Autor: Carl-Johan Forssén Ehrlin
Data apariției: noiembrie 2015
Editura: Litera
Pagini: 32
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
carte pentru copii, adormit, poveste, culcare, somn, relaxare
Locuri în topurile Cartepedia

Recenzii

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie Iepurașul care voia să adoarmă Iepurașul care voia să adoarmă, avânt subtitlul O metodă revoluționară de a-i face pe copii să adoarmă repede, este în egală măsură poveste și „pastilă pentru somn”. Autorul, un psiholog suedez specializat în programare neurolingvistică, a conceput acest tip de carte pentru a veni în sprijinul mămicilor ale căror copii adorm foarte greu, deși își doresc să se odihnească. Povestea este dotată chiar și cu Instrucțiuni pentru cititor în care sunt explicate anumite tehnici de citire. De altfel, magia poveștii constă în două elemente principale. În primul rând îl...
Vezi mai mult

Opinii Editoriale

Carl-Johan Forssen Ehrlin
„Această carte este echivalentul verbal al legănatului, în brațe sau în pătuț. Prin acest text eu îl ajut pe copil să se relaxeze, să devină parte a poveștii și să adoarmă mai repede.”
Mikael Odhage, psiholog
„Folosiţi povestea Iepuraşului care voia să adoarmă atunci când se întâmplă ceva care-l agită pe copil sau când, dintr-un motiv sau altul, are o perioadă în care adoarme greu.”
Matt Hudson, psihoterapeut şi autor de cărţi
„V-aţi chinuit vreodată să vă puneţi copilul la culcare? V-aţi dorit vreodată în adâncul sufletului să aveţi la dispoziţie o vrajă ajutătoare? Fermecătoarea carte a lui Carl-Johan îl va trimite curând pe micul neastâmpărat în lumea viselor.”
Christian Henwood, manager
„Această carte plină de farmec ne-a fost recomandată de un prieten şi s-a dovedit în cel mai scurt timp o metodă foarte eficientă de a-l adormi pe băiatul nostru.”

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus