TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cea mai iubită surioară

Astrid Lindgren
Barbara are o prietenă imaginară despre care spune că este sora ei geamănă de care nu știe nimeni, nici măcar părinții. Se joacă...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8544-18-2
Dimensiuni: 20,5x26,5 cm
Tip copertă: Hardcover

Cea mai iubită surioară

MAI MULTE DESPRE CARTE

Barbara are o prietenă imaginară despre care spune că este sora ei geamănă de care nu știe nimeni, nici măcar părinții. Se joacă împreună în Sala de Aur și în Cea Mai Frumoasă Vale din Lume, locuri minunate în care se ajunge simplu, dacă ești copil: cobori printr-un tunel de lângă un tufiș de trandafiri.


Ieri a fost foarte cald. Dis-de-dimineață, m-am dus și m-am ascuns după tufișul de trandafiri, așa cum fac de obicei. Tufișul este în colțul grădinii, acolo unde nu vine nimeni niciodată.
Ylva-li și cu mine vorbim o limbă aparte, pe care nu o poate înțelege nimeni altcineva. Tufișului de trandafiri i se spune cu totul altfel pe limba noastră. I se spune Salikon. Cum stăteam eu lângă Salikon, am auzit-o pe Ylva-li strigând:
— Vani ioci!
Așa spunem noi la „Vino aici”. Atunci m-am furișat prin gaură, pentru că există o gaură în pământ chiar sub tufiș. Pe acolo m-am furișat. Am coborât pe o scară lungă-lungă și am trecut printr-un coridor întunecat până la ușa ce duce spre Sala de Aur, unde Ylva-li este regină.

Autor: Astrid Lindgren
Ilustrator: Hans Arnold
Traducător: Claudia Nystrand
Data apariției: noiembrie 2015
Editura: Cartea Copiilor
Titlu original: Allrakäraste Syster
Pagini: 32
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
carte pentru copii, carte ilustrată, prieten imaginar, soră, poveste
 • Hans Arnold
  Ilustrator
  Astrid Lindgren Astrid Lindgren - Autor
  Astrid Lindgren (14 noiembrie 1907 – 28 ianuarie 2002) a fost una dintre cele mai celebre şi mai iubite scriitoare de literatură pentru copii din întreaga lume.  S-a născut şi a crescut în localitatea Näs, de lângă...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Astrid Lindgren
  Autor
  Hans Arnold - Ilustrator
  Hans Arnold (1925–2010) a fost un artist de origine elvețiană care din 1948 a trăit și a lucrat în Suedia. La început a colaborat ca ilustrator cu diverse reviste literare, apoi s-a îndreptat și spre alte domenii: pictură, ilustrație de carte, animație sau grafică pentru albume muzicale. „Cea mai iubită surioară” este rezultatul unei colaborări din 1973 cu Astrid Lindgren.
  AFLĂ MAI MULTE

Opinia cititorilor