TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Aici, în tărâmul dragonilor

James A. Owen
Aici, în tărâmul dragonilor începe în Londra Primului Război Mondial, deopotrivă tihnită și familiară, dar pătrunde...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-128-210-7
Dimensiuni: 15,5x23,5 cm
Tip copertă: Hardcover

Aici, în tărâmul dragonilor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Aici, în tărâmul dragonilor începe în Londra Primului Război Mondial, deopotrivă tihnită și familiară, dar pătrunde curând într-o lume fantastică, plină de mituri și magie. Acolo, animale vorbitoare conduc mașini cu motoare pe abur, Cavalerul Verde păzește rămășițele unui regat ruinat și un cartograf legendar locuiește într-un turn construit din însuși timpul.

 

O crimă neobișnuită aduce laolaltă trei străini, John, Jack și Charles, într-o noapte londoneză ploioasă, în timpul Primului Război Mondial. Un omuleț excentric pe nume Bert le spune că ei sunt acum păstratorii cărții Imaginarium Geographica - un atlas al tuturor tărâmurilor care au existat vreodată în mituri și legende, fabule și basme. Bert pretinde că pot ajunge în aceste ținuturi călătorind cu nava sa, Dragonul Indigo, una dintre cele doar șapte corăbii care pot traversa Frontiera dintre lumi, pătrunzând în Arhipelagul Viselor.

Urmăriți de creaturi ciudate și înspăimântătoare, cei trei tovarăși fug din Londra la bordul dragonavei. Străbătând însuși tărâmul imaginației, trebuie să învețe să-și învingă frica și să aibă încredere unul în celălalt dacă vor să înfrângă forțele întunecate ce amenință soarta ambelor lumi. Și vor avea parte de o mare aventură plină cu indicii care îi vor conduce pe cititori la o dezvăluire surprinzătoare: acești oameni vor deveni într-o bună zi povestitori legendari.

Autor: James A. Owen
Traducător: Dan Doboș
Data apariției: 2009
Editura: Corint Junior
Titlu original: The Chronicles of the Imaginarium Geographica: Here, There Be Dragons
Pagini: 336
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
cărți pentru copii, fantasy, lumi paralele, creturi fantastice, dragoni, SF, dragonave, război, legendă
  • James A. Owen James A. Owen - Autor
    James A. Owen este creatorul seriei de romane grafice Starchild, cu un mare succes de critică, designerul și directorul editorial al publicațiilor laureate International Studio și Argosy Quarterly, și autorul seriei de romane Mythworld.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Kai Meyer, autorul cărții "The Water Mirror"
"În Arhipelagul Viselor al lui James Owen, dragonave însuflețite îi poartă pe eroi - și pe cititori - în locuri atât de pline de minunății, încât îți dorești ca visul să nu se sfârșească niciodată." 
VOYA
"Începând cu prologul captivant, cititorul este prins într-o poveste ingenios construită, care-l face să dea pagină după pagină. Un omagiu adus literaturii pline de imaginație, legendei lui Arthur și mitologiei, această saga superbă, populată de personaje interesante, este plină de acțiune. Extraordinara poveste a lui Owen, pe care a și ilustrat-o, le va plăcea atât copiilor, cât și adulților."
James A. Owen
"O călătorie extraordinară, plină de mituri, magie și mister, Aici, în tărâmul dragonilor ne prezintă un formidabil nou talent." 

Opinia cititorilor