TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Eleanor și Park - HC YA-RAR-ELEAIP-15-N-002
Vezi
galerie

Eleanor și Park - HC

de Rainbow Rowell

Titlu apărut în colecția Lectura 14 ani+ la Young Art

Id: #243393

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Bestseller New York Times


Eleanor a fost dată afară din casă și, după un an, se întoarce să trăiască din nou împreună cu mama, frații și tatăl ei vitreg. O școală nouă, unde nu cunoaște pe nimeni și toată lumea pare s-o urască. Nu-și face nicio speranță că și-ar putea găsi prieteni și, când se-așază în autobuz lângă Park, un băiat tăcut, care nu vrea decât să fie lăsat în pace, să-și asculte muzica și să-și citească benzile desenate, nu se-așteaptă la mare lucru.

 

Însă unele povești de dragoste încep fără mari așteptări și se dovedesc a fi cu atât mai impresionante cu cât începuturile lor sunt mai modeste. Deși sunt suficient de deștepți să știe că prima iubire nu durează, Eleanor și Park au curaj cât să vrea s-o trăiască până la capăt, nu doar în ce are ea mai serios, ci și în ce are mai amuzant, mai naiv și mai stângaci.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rainbow Rowell

Traducător: Florentina Hojbotă

Coperta de: Harriet Russell

Data apariției: mai 2015

Titlu original: Eleanor & Park

ISBN: 9786069396247

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 376

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Young Art

Teme: iubire, prietenie

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Crăciunul se apropie, iar goana după cadouri este în toi. Dacă ești iubitor de carte și vrei să îți faci un cadou, ori cei dragi ție împărtășesc aceeași pasiune, ai ajuns unde trebuie. În acest artico......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

O poveste de iubire frumoasă, care te bântuie... Eleanor & Park mi-a adus aminte nu numai ce-nseamnă să fii tânăr și îndrăgostit de o fată, dar și ce-nseamnă să fii tânăr și îndrăgostit de o carte.

John Green

Amuzant, plin de speranță, slobod la gură, sexy și sentimental, acest roman de dragoste va captiva cititorii tineri și adulți deopotrivă.

Kirkus Review
Rainbow Rowell
Rainbow Rowell
Autor

Rainbow Rowell (n. 1973) este o prozatoare din Statele Unite, născută în Omaha,...

vezi autor