TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Endymion Spring

Matthew Skelton
Un roman extraordinar despre mituri ascunse și despre cunoașterea primejdioasă, care te captivează de la prima la ultima...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-128-047-9
Dimensiuni: 14x18 cm
Tip copertă: Hardcover

Endymion Spring

MAI MULTE DESPRE CARTE

Un roman extraordinar despre mituri ascunse și despre cunoașterea primejdioasă, care te captivează de la prima la ultima pagină.

 

În puterea noptii, o siluetă înveșmântată într-o mantie trage un cufăr greu pe străzile acoperite de zăpadă. Cufărul, împodobit cu imagini de fiare mitologice, nu poate fi deschis decât atunci când colții capetelor de șarpe ale încuietorii sale dau de gustul sângelui. Peste alte câteva secole, într-una din bibliotecile Oxfordului, un băiat atinge o carte ciudată și simte o înțepătură în deget. Cartea are pagini albe, fără cuvinte, dar hârtia ei are niște vinișoare subțiri, care o străbat și care par să tremure, de parcă ar fi însuflețite. Pe o pagină încep să apară cuvinte - dar nu le poate vedea nimeni altcineva decât băiatul.

 

Un secret din negura timpurilor iese la iveală. Iar acesta este doar începutul misterului... Ai mare grijă: ai dat din întâmplare peste ceva mult mai vast decât ți-ai putea închipui!

Cine este Endymion Spring? Un băiat lipsit de darul vorbirii cu un secret înfricoșător? O carte îndelung căutată? Doi copii și un mister senzațional fac ca această carte să fie una căutată de cititori - sau cartea este cea care îi caută? O carte care se hrănește cu copii? O ușă către puntea nemărginită și cunoașterea oprită? Toate răspunsurile se află înăuntru. Intră pe riscul tău.

 

Autor: Matthew Skelton
Traducător: Cristina Jinga
Data apariției: 2007
Editura: Corint Junior
Titlu original: Endymion Spring
Pagini: 512
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
cărți pentru copii, roman, fantasy, secret, carte, aventură

Opinii Editoriale

The Irish Independent
"Endymion Spring poate fi considerată la fel de bună ca și Codul lui Da Vinci a lui Dan Brown. E o carte care nu poate fi lăsată din mână."

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus