TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Zburătorul

Kenneth Oppel
Matt Cruse este steward pe Aurora, un imens aerostat care zboară la sute de metri deasupra oceanului, transportând pasageri bogaţi dintr-un...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-128-307-4
Dimensiuni: 15x23 cm
Tip copertă: Hardcover

Zburătorul

MAI MULTE DESPRE CARTE

Matt Cruse este steward pe Aurora, un imens aerostat care zboară la sute de metri deasupra oceanului, transportând pasageri bogaţi dintr-un oraş în altul. Este viaţa pe care Matt şi-a dorit-o dintotdeauna. Convins de faptul că este mai usor decât aerul, îşi închipuie că pluteşte la fel de lesne ca hidriul care propulsa nava. Într-o noapte, salvează un călător cu balonul, care-i vorbeşte despre minunate creaturi ce plutesc pe cer. Abia după ce o cunoaşte pe nepoata călătorului, Matt îşi dă seama de faptul că aiurelile acestuia ar putea, de fapt, să reprezinte adevărul şi că straniile creaturi sunt întru totul reale şi incredibil de misterioase.

Într-o aventură fantastică, amintind de Jules Verne şi de Robert Louis Stevenson, Kenneth Oppel, autorul trilogiei bestseller Silverwing, creează o lume imaginară în care văzduhul este populat de drumeţi intercontinentali, de piraţi şi de fiinte niciodată visate de oamenii ce călătoresc pe cer.

„Zburam către răsărit, iar eu eram cocoţat la cucurigu, în postul de observaţie, jucând rolul de ochi ai navei. Plecasem de două nopţi din Sydney, iar până în acel moment nu avusesem probleme cu vremea. Stăteam de veghe, privind spre o claie întunecata de nori nimbus aflată în depărtare, la nord-vest, însă o lăsasem cu mult în urmă, iar drumul de întoarcere spre Lionsgate City părea să fie cât se poate de lin. Ca şi cum am fi zburat călare pe un nor..."

Autor: Kenneth Oppel
Traducător: Adrian Deliu
Data apariției: 2010
Editura: Corint Junior
Titlu original: Airborn
Pagini: 400
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură pentru tineri, roman, aeronave, steampunk, zbor
  • Kenneth Oppel Kenneth Oppel - Autor
    Kenneth Oppel este autor al mai multor cărţi, printre care şi trilogia bestseller Silverwing, şi câştigător al mai multor premii, din care amintim Canadian Library Association Book of the Year for Children. Despre Zburătorul, el scria: „Am fost...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Quill & Quire (Revista Stelelor)
„Kenneth Oppel îşi poartă cititorii sus pe cer, într-o aventură cu ritm alert, bine construită în jurul personajelor. La răstimpuri, acţiunea te ţine cu sufletul la gură, dialogul fiind alert şi viu. Descrierile lui Oppel prind rădăcini adânci în memoria noastră."

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus