TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cartea minciunilor

James Moloney
Carte nominalizată pe lista scurtă a: Children's Book Council Awards (2005), APA Book Design Awards (2005), The 2005 Galley Club Awards dor...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-128-216-9
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover

Cartea minciunilor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Carte nominalizată pe lista scurtă a: Children's Book Council Awards (2005), APA Book Design Awards (2005), The 2005 Galley Club Awards dor Excellence in Production and Print.

 

Incercă să-și ridice degetele de pe Carte, dar Cartea le ținu acolo, trăgându-l în interiorul ei. O carte plină de minciuni. Indiferent ce-i promitea, nu putea să se lase pierdut printre paginile Cărții. Trebuia să se elibereze, și dacă trupul lui părea să-și fi pierdut orice voință, trebuia să găsească o altă cale, înainte ca magia lordului Alwyn să pună cu totul stăpânire pe el.

În căminul pentru orfani și copii găsiți al doamnei Timmins, un băiețel se trezește în zori fără nume și fără amintiri. Dar din umbrele orfelinatului se ivește o fetiță ciudată care îi spune că toate răspunsurile de care are nevoie se află în Cartea Minciunilor, creația unui misterios vrăjitor și care-i dă un prim indiciu: "Numele tău este Marcel". Știind doar acest lucru despre el și având alături trei prieteni, băiatul pornește în căutarea adevăratei sale identități - unul dintre adevărurile ascunse în Cartea Minciunilor.

Autor: James Moloney
Traducător: Mirella Acsente
Data apariției: 2008
Editura: Corint Junior
Titlu original: The Book of Lies
Pagini: 416
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
cărți pentru copii, roman, fantasy, aventură, minciuni, identitate

Opinii Editoriale

Hillari Bell, autoarea cărții "The Goblin Wood"
"O intrigă la fel de complicată ca și labirintul unui vrăjitor - m-a ținut tot timpul cu sufletul la gură." 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus