TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ T.S. Khasis
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

T.S. Khasis este pseudonimul lui Sergiu-Tudor Cașiș, născut pe 22 ianuarie 1975, la Lipova, în județul Arad. A absolvit Liceul Industrial Atanasie M. Marinescu din Lipova, în 1992. De cîțiva ani trăiește în Chesinț, comuna Zăbrani din Arad. A debutat în Arca, în anul 2002 cu un grupaj de trei poeme. În 2003 debutează editorial cu placheta Farmacia cuvintelor, la Editura Viața Arădeană. Publică versuri în Arca, ca și cum, Verso, Tribuna, tiuk!.

În 2005 îi apare arta scalpării (Editura Vinea), volum nominalizat la Marele Premiu Prometheus – Opera Prima. Este laureat al premiului Euridice (2006); Premiul Uniunii Scriitorilor din România, filiala Arad, pentru Debut. În același an este invitatul numărului unsprezece al revistei on-line EgoPhobia.

În noiembrie 2008, autorul primește o bursă de creație de un an din partea revistei Observator cultural. În același an îi apare carnetul gratuit petea la prînz, colecția ISBN, 500 ex distribuite gratuit. În 2009 Editura Ninpress îi scoate ediția sonoră, la reportofon, a artei scalpării.

În februarie 2010 are un supliment de autor la Biblioteca de poezie și în același an devine membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Arad.