TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

\ Traian Dima

Raftul Cartepedia

Traian Dima

BIOGRAFIE

Este profesor universitar doctor al Facultatii de Drept, Universitatea "Nicolae Titulescu", Bucuresti si este titular de curs si seminar pentru materia: "Drept penal, partea generala".

A absolvit Facultatea de Drept in 1967 iar 14 ani mai tarziu a obtinut titlul de Doctor in drept penal cu teza Traficul de stupefiante.

Printre cele peste 40 de articole si lucrari publicate amintim: Drept penal. Partea generala-teste grila pentru seminarii, examene de an si licenta (coautor), 2014; Noul Cod penal comentat. Partea generala. Editia a 2-a revazuta si adaugita (coautor), 2014; Noul Cod penal comentat.Volumul I-Partea generala (coautor), 2012; Prevenirea si combaterea traficului si consumului de droguri in Romania–vol I, II (coautor), 2008; Noua reglementare a regimului juridic al precursorilor de droguri din Romania, consecinta a aderarii la Uniunea Europeana (coautor impreuna cu Mihai Hotca, Teodor McCann), Revista Dreptul nr. 3/2008; Drept penal. Drept procesual penal. Teste grila pentru seminarii, examene de an si licenta (coautor in colaborarea cu I.Neagu, V. Dobrinoiu, M. Damaschin si M.Dobrinoiu), 2009.